PC için Mac OS X Çıksın! İmzalayın!

Kampanya gerçekten çok hoş. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilemeyiz. Mac OS X i kullanmak bizim de hakkımız fakat herkesin Apple alacak kadar gücü olmayabilir. Sonuna kadar arkandayız Recep Abi.

Windows tekelinin kırılabilmesi atılan bu adım için Recep Baltaş'a teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende imzaladım. Bu kadar güzel sistemi sadece intel ekran kartlı veya ülkemiz de yüksek fiyatlara satılan donanımlar yerine kendi topladığımız donanıma şu sistemi kurmak mükemmele yakın performans sunan, çatır çatır çalışan sabit diskte bile zınk diye açılan zınk diye kapanan sistemin birde ssd de ki peformansıyla acayip keyifli olur. Bir ay önce MSI labtop da ssd de kurulu hackintosh performansı acayipti. Ondan sonra zamanı bulunca hemen bu konuda çalışmaya başladım. İki gün boyunca kullandım da acayip deneyimdi. Birde paralel desktop ile windows programlarını çalıştırması da çok iyiydi.

PC de Apple MacOs görürüz inşallah. 4000 küsür TL vericem intel hd 5000 grafik kartı olacak. Vermem o parayı :) Ustalardan parçaları alıp hackintosh kullanırım daha süper olur.

Tam destek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı