Clamwin antivirus ve sistem temizleme aracı olarak bleachbit öneririm.
Bleachbit'in ayarları nasıl olmalı peki.
Clamwin antivirus ve sistem temizleme aracı olarak bleachbit öneririm.
Eğer SSD kullanıyorsanız (ya da HDD kullanıyorsanız bile çok uzun sürmesini istemiyorsanız) “boş alanı temizle” seçeneğini işaretlemeyin. Ayrıca browserda kayıtlı parolalarınız vs. varsa ve onların silinmemesini istiyorsanız o seçeneklere de dikkat edin. Başlat menüsünün sıfırlanması vs. gibi ayarlarda zaten uyarı veriyor. Eğer sizin uğraşarak yaptığınız bir yerleşim varsa sıfırlanmaması için. Diğer ayarlarda da neleri silip silmemesi konusunda kendi PC´nizdeki düzene göre ayar yapabilirsiniz.Bleachbit'in ayarları nasıl olmalı peki.
Haklısınız. CCleaner programını artık ben de tavsiye etmiyorum. Hatta böyle programların hiçbirini tavsiye etmiyorum. Mesajımı da bu doğrultuda düzenleyeceğim.CCleaner kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
Haklısınız. CCleaner programını artık ben de tavsiye etmiyorum. Hatta böyle programların hiçbirini tavsiye etmiyorum. Mesajımı da bu doğrultuda düzenleyeceğim.
Bu programı ilk kez duyuyorum.Bleatchbit önerir misiniz peki?
Bir programı derinlemesine kaldırmak için tavsiyeniz var mı hocam?Bu programı ilk kez duyuyorum.
Aslında Windows 10 için bu programların hiçbirine gerek yok.
Windows'un kendi temizlik aracını kullanmak yeterli.
Çok detaylı bir bilgim yok ama ben Revo Uninstaller adlı programı kullanıyorum.Bir programı derinlemesine kaldırmak için tavsiyeniz var mı hocam?
Teşekkür ederim.Çok detaylı bir bilgim yok ama ben Revo Uninstaller adlı programı kullanıyorum.
Programı normal yolla kaldırıp kalıntıları temizliyor (Kayıt girdileri, artık dosyalar vs.).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.