PC için ücretsiz virüs programı önerisi

1660830772724.png
1660830800236.png


Bende öyle görünmüyor siteyi açınca.

Sayfayı aşağıya kaydır. Plus versiyonu senin için yeterli olacaktır.
 
Direkt ücretsiz istersen fazla bir seçenek yok, ücretsiz antivirüsler temel koruma sağlar. Ücretsiz antivirüs yerine Windows Defender kullanman daha mantıklı olur çünkü Premium'a geçin gibi bir bildirim atmıyor, işini yapıyor.

Deneme sürümü olarak döngüye girmek istersen bunlara bakabilirsin, beğendini kullan.





Ücretsiz:

 
ESET IS tavsiye ederim.
 
Norton çok iyi.
En sonunda beni anlayan biri. Nedense Norton'a bir önyargı var. Ben en son 15 16 sene önce kullanıyordum. Sonra hep saçma şekilde kimseye de önermeyeceğim korsan şekilde kullanımlara yöneldim. Sonrasında artık daha güncel ve yenilikçi bir Norton yaklaşımı görünce hele ki fiyatı da halen 3 senedir aynı, kullanmaya karar verdim ve ne güvenilirliği gerçekten çok ama çok şaşırtıyor. Firewall kesinlikle bence olmazsa olmaz bir şey. Hesap çalınmaları, mining virüsleri falan ne varsa hiç biri henüz bana işlemedi.
 
Eki Görüntüle 1489941

Bende de 80TL diyor. 3 aylık almıştım 10 TL'ye bayağı memnun kaldım belki 1 yıllık da alırım son 14 gün kaldı bitmesine.
Ben de 70 veriyorum her sene Norton™ Security Standart sürümüne. Otomatik yenilemeyi uzatırken 180 TL gibi bir ücrete çıktığı için iptal ediyorum. Üyeliğim bittiği gün 70 TL ye tekrar satın alıyorum. Bana bunu Norton müşteri hizmetlerinden söylediler :D Bir sorun olmuyor bu yöntemle.

 

Geri
Yukarı