PC için Xbox Controller vs PlayStation DualSense

Gariban Köpek

Centipat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi 1-2 ay öncesine kadar DualSense'in PC tarafına tam olarak bir desteği yoktu, kablosuz olarak bir takım programlar kullanarak Xbox kolu gibi gösterip oynayabiliyorduk (yanlışım olabilir), ki böyle DualSense'in birçok özelliğine erişemiyorduk, illahi kablolu oynamamız gerekiyordu ve bu da hayliyle oyun zevkimi geriye çekeceğinden ben Xbox kontrolcüsünden yanaydım, ancak şimdi PC tarafında PlayStation'ın çıkardığı "PlayStation accessories" uygulaması sayesinde DualSense kollarına PC'de tam destek var zamanının en büyük tartışmasını tekrardan açmak istedim bu yüzden, PlayStation DualSense mi? Xbox Controller mı?

Bende ikisi de mevcut ve kararım net olarak Xbox kontrolcüsü. Uygulama yazılım desteği falan ikinci planda. DualSense de birçok oyunda doğrudan çalışsa da ergonomi, kullanım kolaylığı ve kalite hissiyatı nedeniyle Xbox.

Herhangi bir gün oyun oynamak istediğimde elim otomatik olarak Xbox kontrolcüsüne gidiyor.

Bir de PS Accessories herhangi bir sürücü sağlamıyor. Firmware güncelledi ve hala GOW Ragnarok DualSense'i görmüyor. Zort.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı