Ben orjinal olduğunu sanmıyorum. Her yerde 900 tl gibi bir etiketi var. Yukaridaki arkadaşın dediği gibi, replika olan ürünlerdir. Zaten satıcı Sony garantili olduğunu belirtmemiş hiç bir yerde. Orjinal ürünlerin tamamında Sony Eurasia yazar.
Kontrolcü destekleyen oyunlarda, korsan veya Steam fark etmeden sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Ben Bluetooth dongle ile Steam'de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi piyasada çok fazla yan sanayi DS4 var. Alırken dikkatli olun.
Çok fazla çakması var hocam dikkatli ol. Hatta bazı ürünler tamir görmüş (yenilenmiş) paketlenmiş ürünler oluyor. Eğer orijinal ise çok rahat controllerdir ben çakmasını kullanıyorum memnunum.
Sony PS4 Dualshock 4 V2 Gamepad Yeni Nesil Kol - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
PC'de oynamak için alacağım. Xbox Controller daha iyi, onu alın vs. yazmayın. Attığım ürün orijinal gibi. Sizce alınır mı?
Attığınız likte otuzdörtshop adlı mağazanın ürününün orjinal olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca o mağazaya ait 1 tane yorum var o da sahte olabilir. Bu ürünlerin orjinalini bulmak zor
Attığınız likte otuzdörtshop adlı mağazanın ürününün orjinal olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca o mağazaya ait 1 tane yorum var o da sahte olabilir. Bu ürünlerin orjinalini bulmak zor
DualShock 4 bundan 1 ay önce Amazon'da 500 liraya satılıyordu, sanırım stok bitmiş ondan bu şekilde fiyat çekmişler. Siz gene de alırken Amazon satıcılı veya Hepsiburada satılıcı Sony Eurasia garantili yazısına bakarak alın.
Attığım ürün indirimli fiyatı 600tl. Yorumları kontrol ettim ver herkes orijinal olduğunu belirtmiş. Zaten çakma olsaydı fiyatı bu kadar olmazdı. Tabi yine de belli olmaz. Steamda bütün oyunları sıkıntısız oynayabiliyorsunuz değil mi hocam ?
Çok fazla çakması var hocam dikkatli ol. Hatta bazı ürünler tamir görmüş (yenilenmiş) paketlenmiş ürünler oluyor. Eğer orijinal ise çok rahat controllerdir ben çakmasını kullanıyorum memnunum.