PC için Xbox kolu mu PS kolu mu?

F310 daha kaliteli bir kol.

Xbox 360'ın tasarımı aşırı hoşuma gidiyor nedense. Ama orijinal bulmak biraz zor. Garanti olsun diye F310'a da yönebilirim aşırı arada kalmış bulunmaktayım. F310 tak çalıştır mı, ek bir uygulama yüklemem gerekiyor mu, bütün oyunlarla destekli mi, cevaplarsanız sevinirim.

Xbox 360'ın tasarımı aşırı hoşuma gidiyor nedense. Ama orijinal bulmak biraz zor. Garanti olsun diye F310'a da yönebilirim aşırı arada kalmış bulunmaktayım. F310 tak çalıştır mı, ek bir uygulama yüklemem gerekiyor mu, bütün oyunlarla destekli mi, cevaplarsanız sevinirim.
1) Evet.
2) Hayır gerekmiyor.
3) Evet.

1) Evet.
2) Hayır gerekmiyor.
3) Evet.

Cevapladığınız için teşekkürler. Her ne kadar Xbox 360'ın tasarımı çok hoşuma gitsede riske giremem. O yüzden F310 alacağım gibi duruyor. Zaten dediğim gibi 1-2 sene götürse yeterli. Ondan sonra güzel bir gamepad alırım.

Son düzenleme:

PC'de oynamak için alacağım. Xbox Controller daha iyi, onu alın vs. yazmayın. Attığım ürün orijinal gibi. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla çakması var hocam dikkatli ol. Hatta bazı ürünler tamir görmüş (yenilenmiş) paketlenmiş ürünler oluyor. Eğer orijinal ise çok rahat controllerdir ben çakmasını kullanıyorum memnunum.

Çok fazla çakması var hocam dikkatli ol. Hatta bazı ürünler tamir görmüş (yenilenmiş) paketlenmiş ürünler oluyor. Eğer orijinal ise çok rahat controllerdir ben çakmasını kullanıyorum memnunum.
Attığım ürün indirimli fiyatı 600tl. Yorumları kontrol ettim ver herkes orijinal olduğunu belirtmiş. Zaten çakma olsaydı fiyatı bu kadar olmazdı. Tabi yine de belli olmaz. Steamda bütün oyunları sıkıntısız oynayabiliyorsunuz değil mi hocam ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı