PC için Xbox kolu mu PS kolu mu?

Ben orjinal olduğunu sanmıyorum. Her yerde 900 tl gibi bir etiketi var. Yukaridaki arkadaşın dediği gibi, replika olan ürünlerdir. Zaten satıcı Sony garantili olduğunu belirtmemiş hiç bir yerde. Orjinal ürünlerin tamamında Sony Eurasia yazar.

Kontrolcü destekleyen oyunlarda, korsan veya Steam fark etmeden sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Ben Bluetooth dongle ile Steam'de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi piyasada çok fazla yan sanayi DS4 var. Alırken dikkatli olun.

PC'de oynamak için alacağım. Xbox Controller daha iyi, onu alın vs. yazmayın. Attığım ürün orijinal gibi. Sizce alınır mı?
Attığınız likte otuzdörtshop adlı mağazanın ürününün orjinal olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca o mağazaya ait 1 tane yorum var o da sahte olabilir. Bu ürünlerin orjinalini bulmak zor

Bu orjinal fakat bu fiyata DualSense var.
İndirime girdiği zaman alıcaktım. DualSenseler de fazla indirim olacağını düşünmüyorum.
Attığınız likte otuzdörtshop adlı mağazanın ürününün orjinal olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca o mağazaya ait 1 tane yorum var o da sahte olabilir. Bu ürünlerin orjinalini bulmak zor
Bi gamepade ihtiyacım var. Xboxlar çok pahalı ek olarak pille çalışıyorlar. Sizin dediğiniz gibi orijinal bulmak çok zor. Olmadı f310'a yöneleceğim.

İndirime girdiği zaman alıcaktım. DualSenseler de fazla indirim olacağını düşünmüyorum.
DualShock 4 bundan 1 ay önce Amazon'da 500 liraya satılıyordu, sanırım stok bitmiş ondan bu şekilde fiyat çekmişler. Siz gene de alırken Amazon satıcılı veya Hepsiburada satılıcı Sony Eurasia garantili yazısına bakarak alın.

Bilemiyorum.
Attığım ürün indirimli fiyatı 600tl. Yorumları kontrol ettim ver herkes orijinal olduğunu belirtmiş. Zaten çakma olsaydı fiyatı bu kadar olmazdı. Tabi yine de belli olmaz. Steamda bütün oyunları sıkıntısız oynayabiliyorsunuz değil mi hocam ?
Ekran görüntüsü 2022-03-18 021255.png

Steam'de oyun arka planlarında kumanda ikonu varsa oyun kumanda desteklidir. Orjinal DS4 V2 almak istiyorsanız güvenilir satıcılardan alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı