PC için Xbox kolu vs PS5 kolu

Phoremnqart

Hectopat
Merhaba PC için kol almak istiyorum daha önceki konulara falan da baktım karar veremedim. Bildiğim kadarıyla kötü yön olarak Xbox kolu çabuk bozuluyor, PS5 kolunun da şarjı süresi az. Sizce hangisini almalıyım? Bir de alırken hangi siteden almam gerekiyor? Kendi sitelerinde yönlendiriyorlar fakat tam güvenemediğim için bilemiyorum. Örneğin ince hesap güvenilir midir? Xbox kolunu diğer sitelere göre 600TL daha ucuza satıyor.

Xbox kolu çabuk bozulmuyor. PS kolu hakkında fikrim yok. Xbox kolunun tek sıkıntı yanı pil gerektirmesi onu da IKEA'dan veya başka bir yerden pil şarj aleti ve doldurulabilir pil alarak çözebilirsin. PC için kesinlikle Xbox kolu öneririm.

Xbox kolu çabuk bozulmuyor. PS kolu hakkında fikrim yok. Xbox kolunun tek sıkıntı yanı pil gerektirmesi onu da IKEA'dan veya başka bir yerden pil şarj aleti ve doldurulabilir pil alarak çözebilirsin. PC için kesinlikle Xbox kolu öneririm.
Xbox pil gerektiriyor derken PS5 kolunun şarj istasyonu var Xbox kolunda bu yok mu? Bunun yerine sıradan pil mi almamız gerekiyor.

2. seçenek olan VADER 3 PRO modeli xbox kolu yerine tercih edilebilir

Dualsense düşünülüyorsa v2 modeli beklenebilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı