PC için Xbox kontrolcüsü önerisi

Meletli

Kilopat
Arkadaşlar selam. Forza, Dirt Rally, GTA 5 vs. gibi oyunları uzanarak oynamak için bir kontrolcü almaya karar verdim. Kablolu kablosuz önemli değil benim için. Yarış oyunlarında tetiği hassas olsun, 2 gün sonra elimde kalmasın yeterli. İlk defa bir kontrolcü kullanacağım çok pahalı bir şey istemiyorum o yüzden. Bütçem maksimum 150 TL. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Bu arada Xbox kontrolcüsünün tipini sevdiğim için öncelik ona benzer kontrolcüler fakat pek fark etmez istediğim gibi olsun yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el olarak Logitech F710 var o fiyata. Sıfır Xbox kontrolcü çok pahalı, resmi mağaza dışındaki Xbox kontrolcüleri ise sahte.

Dostum 150TL'ye bulman biraz zor yani ikinci el piyasayı bilmeyen bir adamdan bulabilirsen kontrol ederek al onun dışında arkadaşların dediği gibi Monster Pusat veya F710 veyahut F310 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı