PC Kapanma Sorunu

valiantr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimin özellikleri şöyle:
  • ASUS P6T SE anakart
  • İ7 920 işlemci
  • Gigabyte HD6870 Ekran kartı
  • 2GBX4 Kingston ram
  • Samsung Hd502hj harddisk
ÖZET.png

Sorunumu da şu:
Yeni çıkan bir çok oyunda bilgisayarım 5-15 dakika geçtikten sonra ekran kararıyor bilgisayar çalışıyor fakat ekran kartı tamamen duruyor. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra stabil hale geliyor. Fakat hiç bir oyunu 15 dakikadan fazla oynayamıyorum.

Call Of Duty Ghost oyunundaki sıcaklıklar şu şekilde:

Bilgisayar kapanmadan önceki son sıcaklık değerleri:

TEMPX3.png

Sizce bu sorunun nedeni nedir?
Çözümü varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Ekran kartı güncel, bios güncel. Kasayı 1 gün önce kompresör ile temizledim. Tek yapmadığım macun yenilemek ve + fan takmak onları da sipariş verdim. Fakat macun ve fanın bu sorunu çözeceğini sanmıyorum tek faydası kapanmayı geciktirmek olacak.

1 hafta önce bilgisayarı avast ile tarama yaptığımda virüs yoktu. Sizce virüs ekran kartını kapatacak kadar etkili olabilir mi? Çünkü ekran karardığında kasanın kapağını açıp bakınca ekran kartı fanlarının hepsi durmuş oluyor.

gigabyte hd 6870 o.c versiyonu. 915 mhz olan.aklıma bir çözüm yolu geldi fakat işe yarar mı bilmiyorum. Sizce catalyst control centerden gpu ve bellek hızını düşürsem sorunum çözülür mü ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı