pazienza Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarı kapat diyorum ekran kapanıyor ama kasa çalışıyor. 2 3 gündür böyle basılı tutarak kapatıyorum bu neden oluyor acaba?
Arkadaşlar bilgisayarı kapat diyorum ekran kapanıyor ama kasa çalışıyor. 2 3 gündür böyle basılı tutarak kapatıyorum bu neden oluyor acaba?
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2024 #2 Force shutdown deneyin birde. Ctrl+alt+delete daha sonra sağ alttan kapamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Y yakışıksız Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 pazienza dedi: Arkadaşlar bilgisayarı kapat diyorum ekran kapanıyor ama kasa çalışıyor. 2 3 gündür böyle basılı tutarak kapatıyorum bu neden oluyor acaba? Genişletmek için tıkla... Güç ayarlarından güç düğmesinin görevine bakar mısınız hocam belki görevi değişmişse onu kapat olarak düzenleyin. Artı 0 Eksi
pazienza dedi: Arkadaşlar bilgisayarı kapat diyorum ekran kapanıyor ama kasa çalışıyor. 2 3 gündür böyle basılı tutarak kapatıyorum bu neden oluyor acaba? Genişletmek için tıkla... Güç ayarlarından güç düğmesinin görevine bakar mısınız hocam belki görevi değişmişse onu kapat olarak düzenleyin.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 24 Kasım 2024 #4 Güç seçeneklerinden "Hızlı Başlatma" seçeneğini kapatıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
candy388r Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 Yanlış bilgi PSU'yu kapatmayı deneyin tuşundan. Azcık tehlikelidir ama ben pekte sorun yaşamadım o metod ile. Bcansiz74 dedi: Güç seçeneklerinden "Hızlı Başlatma" seçeneğini kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O etki yaratmaz, sadece kapattığında full kapanır ve uptime kalmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
PSU'yu kapatmayı deneyin tuşundan. Azcık tehlikelidir ama ben pekte sorun yaşamadım o metod ile. Bcansiz74 dedi: Güç seçeneklerinden "Hızlı Başlatma" seçeneğini kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O etki yaratmaz, sadece kapattığında full kapanır ve uptime kalmaz.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 6 24 Kasım 2024 #6 yakışıksız dedi: Güç ayarlarından güç düğmesinin görevine bakar mısınız hocam belki görevi değişmişse onu kapat olarak düzenleyin. Genişletmek için tıkla... Windows'u sil yeniden yükle düzelir. Artı 0 Eksi
yakışıksız dedi: Güç ayarlarından güç düğmesinin görevine bakar mısınız hocam belki görevi değişmişse onu kapat olarak düzenleyin. Genişletmek için tıkla... Windows'u sil yeniden yükle düzelir.