PC kapatırken "task host Window" uyarısı

@Ahmet İnanoğlu, taramayı gerçekleşitrmen yeterli olacaktır. Yani tarama sürecinden sonra istersen daha da fazla süre sistemi açık tutabilirsin ama sistemi bir kere yeniden başlatmalısın.

Yani şu an ben kapatmıştım sistemi. Yanlış mı yaptım yani? Restart gibi olmuş olmuyor mu peki hocam? Restart atmadan direkt kapattım çünkü.
SFC işlemini tamamla sorun düzelmezse imzamdan AIDA64 sonucunu paylaşın.
Bunu uygulayın.

Hocam sadece CMD üzerinden sfc/scannow yaptım ve sonuç olarak;
Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them. Details are included in the CBS.Log %WinDir%\Logs\CBS\CBS.log:
Araştırdığım kadarıyla bir hata bulup onarmış. Iyi oldu hatayı bulup onarması. Size de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Araştırdığım kadarıyla bir hata bulup onarmış. Iyi oldu hatayı bulup onarması. Size de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Konu başında yazdıkların çözüldüyse sıkıntı yok.

Yeniden başlattığın takdirde, sistem içerisindeki değişiklikler kaydedliyor ve sistemin açılışında değişiklikler onaylanıyor. Yeniden başlatmak yerine, kapatmışsın. Bilgisayarını açtığında tekrardan sistem dosyalarını onarmayı deneyebilirsin. Eğer aynı dosya onarılıyorsa, sistemi yeniden başlatmalısın. Bir dosya onarımı bulunmuyorsa, kapat demen de yeterli olmuş oluyor o zaman. Ben değişiklikleri sağlama almak için yeniden başlatılmasını önermiştim.

Yeniden başlattığın takdirde, sistem içerisindeki değişiklikler kaydedliyor ve sistemin açılışında değişiklikler onaylanıyor. Yeniden başlatmak yerine, kapatmışsın. Bilgisayarını açtığında tekrardan sistem dosyalarını onarmayı deneyebilirsin. Eğer aynı dosya onarılıyorsa, sistemi yeniden başlatmalısın. Bir dosya onarımı bulunmuyorsa, kapat demen de yeterli olmuş oluyor o zaman. Ben değişiklikleri sağlama almak için yeniden başlatılmasını önermiştim.

Hocam şimdi kararsız kaldım gerçekten. Orada yazana göre bir sorun bulup onarılmıştır adında bir yazı yazmakta. Kapatıp açsamda yeniden başlatmış gibi sayıyor galiba Windows. Daha önce Update'lerden dolayı restart at dediği vakitte ben tamamen kapatıp bir daha ki açmayı uyguluyordum ve öylede oluyordu.

Son düzenleme:
Bir de Windows Update'lerini denetleyip yeni güncelleme varsa yapmamı önerir misiniz acaba? Belki bir fix Update gelmiştir diye.
Güncellemeleri tabi yapın. Yakın zamanda 2004'ü önermeye başlayacağı ona geçersiniz.

@Ahmet İnanoğlu, kararsız kalmanı gerektirecek bir durum bulunmuyor. Yapılan değişikliklerde veya güncellemelerde bir sorun olmaması için yeniden başlatırsan, ileride sorun yaşama oranın düşüyor. İşini sağlama almak için yeniden başlatmanı öneririm.

Bilgisayarını açtığında tekrardan sistem dosyalarını onarırsın. Eğer onarım gerekmezse, kapatıp açman da işe yaramıştır demektir.

@Ahmet İnanoğlu, kararsız kalmanı gerektirecek bir durum bulunmuyor. Yapılan değişikliklerde veya güncellemelerde bir sorun olmaması için yeniden başlatırsan, ileride sorun yaşama oranın düşüyor. İşini sağlama almak için yeniden başlatmanı öneririm.

Bilgisayarını açtığında tekrardan sistem dosyalarını onarırsın. Eğer onarım gerekmezse, kapatıp açman da işe yaramıştır demektir.

Tamadır hocam bir daha ki açmamda SFC scannow yaparım tekrar. Bakalım düzelmiş mi?
@Murat5038 hocam AIDA64 raporu bu tip durumlarda ne için gerekli acaba? Neden gerekli buldunuz?

Son düzenleme:
Merhaba, soruna çözüm buldunuz mu acaba? Aynı sorun bende de çıkıyor. Üstteki mesajlarınızı okudum ama anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı