PC kasası nereye konulmalı?

DarkGold45

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, PC kasası masanın altında, yukarıya almak istiyorum ancak sığmıyor. Ne yapmam gerek?

Screenshot_2025-02-16-14-41-40-029_com.google.android.apps.photos-edit.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya geniş bir masa ya da kasayı sol tarafa sıfırlayip monitör ve klavye fareyi sağ tarafa yanaştıracaksın.

Merhaba, PC kasası masanın altında, yukarıya almak istiyorum ancak sığmıyor. Ne yapmam gerek?

Eki Görüntüle 2427368
kasanın yan tarafındaki dikey tahta duvarı çıkarırsanız yine de hatırı sayılır bir hava akışı olur ama büyük ihtimal çekmeceden feragat etmeniz gerekecek. Olmaz diyorsanız da turuncuyla karaladığınız yere düşebilirsiniz max.

Büyücü değiliz. Kasayı küçültemeyiz, masayı büyültemeyiz. Yeni masa al.
Bu agresiflik niye? Konu sahibine kısa vade de çözüm sunabilirsin veya bunu hiç yazmayabilirsin. Senin için öyle olmaya bilir ama yazdığın şey konu sahibi için fazlasıyla rencide edici insanları kırmanın anlamı yok.
@nuwwanda 'nın dediği çözüm mantıklı ancak uzun vade de gözünü çok yoracak bir görüntü sunacaktır sana. Üstelik pek de güvenli olacağını düşünmüyorum. Şuan kasayı altta kullanman en ideali yada şuanki yerinin tam tersi olan masanın sol tarafında kullanman. Başka çare yok. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı