PC Kasma Sorunu

-Fidelio-

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bilgisayarım tam ekran video izlerken veya oyunda fazla kalınca kasmaya başlıyor. Bir ara CS:GO oynarken oyun kastı ve bilgisayar kapandı kapandıktan sonra mouse ve klavyenin de ışıkları yanmıyordu. Güç kaynağından problem olacağını düşünmüyorum yeni sayılır. Virüs olabilir dediler programla virüsleri sildim ve biraz kendine geldi ama fazla kalınca takılma kasma oluyor tekrar. Neden kaynaklı olabilir ? Ben işlemci veya RAM kaynaklı olacağını düşünüyorum.

İşlemcinin macunu bitmiş olabilir bilgisayarın masa üstümü yoksa laptopmu?
Virüstende olabilir belki ama oyun esnasında kapanıyorsa işlemcin yeterince soğumuyorda olabilir.

Hayır mavi ekran vermedi direk kapandı bilgisayar. Hatta kapandıktan sonra baya denedim bilgisayarın tekrar açılması için. Masaüstü açıldıktan 4-5 dk sonra tekrar kendini kapatıyordu. Şu an kapanma yok ama oyun oynarken belli bir zaman sonra kasmaya başlıyor.

Her ihtimali değerlendirelim.

Güç Kablolarını kontrol et kısa devre olabilir pc açık durumdayken elektriğin sana ulaşamayacağı bir havlu ile güç kablosunu sağa sola yukarı aşağı oynat.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı