V veyseldelibalta Decapat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Merhaba, bilgisayarım reset attı kendi kendine ve ardından böyle bir ekran çıktı. Bu nedir yardımcı olur musunuz? Görsel ektedir. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-01-17 at 14.42.48.jpeg 134,8 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba, bilgisayarım reset attı kendi kendine ve ardından böyle bir ekran çıktı. Bu nedir yardımcı olur musunuz? Görsel ektedir.
Hamza Eren Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 17 Ocak 2021 #2 Allah rahmet eylesin kardeşim bana da olmuştu bir ara bilgisayarcıya yaptırdım. Artı 0 Eksi
KS KS V veyseldelibalta Decapat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 Hamza Eren dedi: Allah rahmet eylesin kardeşim bana da olmuştu bir ara bilgisayarcıya yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağını biliyor musun? Artı 0 Eksi
Hamza Eren dedi: Allah rahmet eylesin kardeşim bana da olmuştu bir ara bilgisayarcıya yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağını biliyor musun?
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2021 #4 veyseldelibalta dedi: Merhaba, bilgisayarım reset attı kendi kendine ve ardından böyle bir ekran çıktı. Bu nedir yardımcı olur musunuz? Görsel ektedir. Genişletmek için tıkla... Tam kurulum yapın derim. Bios açılıyor mu? Artı 0 Eksi
veyseldelibalta dedi: Merhaba, bilgisayarım reset attı kendi kendine ve ardından böyle bir ekran çıktı. Bu nedir yardımcı olur musunuz? Görsel ektedir. Genişletmek için tıkla... Tam kurulum yapın derim. Bios açılıyor mu?
Hamza Eren Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 17 Ocak 2021 #5 veyseldelibalta dedi: Sorunun kaynağını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar çok eski ve yavaştı zaten bir gün Google da gezerken bir anda kapanmıştı. Bilgisayarcı harddisk çöp olmuş demişti. Artı 0 Eksi
veyseldelibalta dedi: Sorunun kaynağını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar çok eski ve yavaştı zaten bir gün Google da gezerken bir anda kapanmıştı. Bilgisayarcı harddisk çöp olmuş demişti.
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2021 #6 veyseldelibalta dedi: Merhaba, bilgisayarım reset attı kendi kendine ve ardından böyle bir ekran çıktı. Bu nedir yardımcı olur musunuz? Görsel ektedir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gitme, internetten 120gb sata ssd al. Artı 0 Eksi
veyseldelibalta dedi: Merhaba, bilgisayarım reset attı kendi kendine ve ardından böyle bir ekran çıktı. Bu nedir yardımcı olur musunuz? Görsel ektedir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gitme, internetten 120gb sata ssd al.
KS KS V veyseldelibalta Decapat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #7 Fatihh_ dedi: Tam kurulum yapın derim. Bios açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bios açılıyor ve Pc'de açıldı şuan ama daha demin ki hatayı aldım, neden olduğunu öğrenmek istiyorum. Tam kurulum derken anlamadım. Artı 0 Eksi
Fatihh_ dedi: Tam kurulum yapın derim. Bios açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bios açılıyor ve Pc'de açıldı şuan ama daha demin ki hatayı aldım, neden olduğunu öğrenmek istiyorum. Tam kurulum derken anlamadım.
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2021 #8 veyseldelibalta dedi: Bios açılıyor ve Pc'de açıldı şuan ama daha demin ki hatayı aldım, neden olduğunu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... USB ile win kurun. Olmazsa ssd alın ve takın. Artı 0 Eksi
veyseldelibalta dedi: Bios açılıyor ve Pc'de açıldı şuan ama daha demin ki hatayı aldım, neden olduğunu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... USB ile win kurun. Olmazsa ssd alın ve takın.