Çözüldü PC kendine reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet18

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar 2 3 gündür PC kendine reset atıyor kilitleniyor yeniden başlatıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Kankam, bir önceki BIOS sürümüne dönmeyi deneyebilirsin belki öyle çözersin.
Eğer işlemcide ısınma yoksa, disk ve RAM kaynaklı olabilir. Aygıtlarınızın yazılımlarından birini güncellediniz mi yakın zamanda? Eğer güncellemeden sonra olduysa güncellemeleri geri yüklemeyi deneyin.

Isınmadan kaynaklı olabilir eğer ondan değilse ekran kartını bir test etmekte fayda var.

Eğer işlemcide ısınma yoksa, disk ve RAM kaynaklı olabilir. Aygıtlarınızın yazılımlarından birini güncellediniz mi yakın zamanda? Eğer güncellemeden sonra olduysa güncellemeleri geri yüklemeyi deneyin.

İşlemcide ısınma yok 52 53 derece BIOS'u güncellemiştim bir de r işlemciye overclock vs yapmaya çalıştım baktım stabil değil bende BIOS'u sıfırladım ondan sonra başladı zaten sorunlarım.

Hocam her gün farklı bir sorun bir gün siyah ekran bir gün mavi ekran bugünde reset attı :D

Senin yaptığın overclock daha çok sıkıntıymış işte baksana. Yaptığın tüm değişikliklerin eski haline döndüğünü gözünle kontorl ettin mi yoksa sadece BIOS sıfırlama mı yaptın?

Senin yaptığın overclock daha çok sıkıntıymış işte baksana. Yaptığın tüm değişikliklerin eski haline döndüğünü gözünle kontorl ettin mi yoksa sadece BIOS sıfırlama mı yaptın?

BIOS sıfırlama yaptım MSI Afterburner'den baktım 4450 MHz'e geri dönmüş işlemci.

Bu arada sorunsuz kullandığım BIOS sürümünüde hatırlamıyorum.

Eğer imzandaki anakartı kullanıyorsan, bu linkte BIOS sürümlerin mevcut:

Eğer imzandaki anakartı kullanıyorsan, bu linkte BIOS sürümlerin mevcut:

Evet bu anakartı kullanıyorum ama sorunsuz kullandığım BIOS sürümü hangisiydi onu hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı