Çözüldü PC klavye bağlantısı sürekli gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnderSpX

Centipat
Daha fazla  
Klavyem kablolu 3 tane klavyede de denedim aynı sorun var başka PC de denedim klavyeler düzgün çalışıyor. Olayın aslı şu klavyem takılı ama kendi içinde çık gir yapıyor ama ses çıkarmıyor hiçbir şekilde bunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyem kablolu 3 tane klavyede de denedim aynı sorun var başka PC de denedim klavyeler düzgün çalışıyor. Olayın aslı şu klavyem takılı ama kendi içinde çık gir yapıyor ama ses çıkarmıyor hiçbir şekilde bunu nasıl çözerim?

Anakarttaki tüm portlarda denediysen ve hâla sonuç alamadıysan anakarttaki USB portları bozuktur.

Bilgisayarın masaüstü ise ön taraftaki USB portunda dene çünkü onlar uzatma ile bağlanıyor gene çalışmazsa anakart gg.

Yardımlarınız için sağ olun dostlar. Sorunu şu şekilde çözdüm: Moderatör çok geç onaylamış, PC'nin ana Windows'u 8.1 idi, ben 10 yapmıştım. Tekrar 8.1'e dönünce problem ortadan kalktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı