PC klavyeyi geç algılıyor

UfukErsoy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3070Ti
i7 12700h
32gb ddr5 4800mhz ram
2+1tb ssd
2k 165hz
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımın yerini değiştirdim ve kasam eskidiği için yenisini alana kadar bir süre uzay kasa kullanmak istedim. Her şeyi taktım, çalıştırdım fakat şifremi zor yazdım. Tuşa uzun basınca algılıyor veya algılamıyor. Geç geliyor gibi. Bilgisayar ara ara donuyor birkaç saniye. Neden oluyor olabilir? Başka klavyeyi PC'ye takıp deneyemedim ama klavyeyi telefonuma bağladığımda sorunsuz önceki gibi çalışıyordu. Uzun uzun yazı yazdım, bir sorun yok. Neden oluyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Girişini değiştir klavyenin USB ise. Aygıt çakışması mümkün, diğer aygıtların girişini de değiştirmen işe yarayabilir.

USB klavye evet. Klavye hariç her şey sorunsuz çalışıyor Windows güncellemesi gelmiş onu yaptım yeniden başlattım kaç defa yine olmadı dediğinizi yarın deneyeceğim teşekkürler.
Girişini değiştir klavyenin USB ise. Aygıt çakışması mümkün, diğer aygıtların girişini de değiştirmen işe yarayabilir.

Dediğinizi yaptım olmadı maalesef sadece klavyeyi taktım yine düzgün çalışmadı. Aygıt yöneticisinde 2 klavye var gibi gözüküyor birini devre dışı bırakınca hiç çalışmıyor klavye diğerini bırakınca yine aynı kesik kesik çalışıyor.

Son düzenleme:
USB klavye evet. Klavye hariç her şey sorunsuz çalışıyor Windows güncellemesi gelmiş onu yaptım yeniden başlattım kaç defa yine olmadı dediğinizi yarın deneyeceğim teşekkürler.

Dediğinizi yaptım olmadı maalesef sadece klavyeyi taktım yine düzgün çalışmadı. Aygıt yöneticisinde 2 klavye var gibi gözüküyor birini devre dışı bırakınca hiç çalışmıyor klavye diğerini bırakınca yine aynı kesik kesik çalışıyor.

Bende'de aynı sorun mevcut bir çözüme ulaştınız mı acaba?

Bende'de aynı sorun mevcut bir çözüme ulaştınız mı acaba?

Sipariş ettiğim kasa geldi kurdum falan klavyeyi deneyim dedim taktım ve normal çalışıyordu anlamadığım bir şekilde uzay kasa yapınca klavye çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı