PC kulaklık mikrofonlarını algılamıyor

erenn4

Centipat
Daha fazla  
Yeni aldığım PC'ye kulaklık taktığım zaman kulaklıkligi sesi veriyor fakat kulaklığın mikrofonunu aygıtlarda görmüyor. Farklı kulaklıkla da denedim sonuç aynı. Yardımcı olur musunuz?

Yeni aldığım PC'ye kulaklık taktığım zaman kulaklıkligi sesi veriyor fakat kulaklığın mikrofonunu aygıtlarda görmüyor. Farklı kulaklıkla da denedim sonuç aynı. Yardımcı olur musunuz?

Aygıtlarda görmüyor derken nereden baktınız. Arama kısmına ses çıkışı ya da ses girişi yazın. Ses girişi kısmından kulaklığınızı seçin eğer görünüyorsa.

Driverları yüklenmemiş olabilir.Yüksek ihtimal ''bilinmeyen aygıt'' olarak gözüküyordur

Aygıtlarda görmüyor derken nereden baktınız. Arama kısmına ses çıkışı ya da ses girişi yazın. Ses girişi kısmından kulaklığınızı seçin eğer görünüyo

Aygıtlarda görmüyor derken nereden baktınız. Arama kısmına ses çıkışı ya da ses girişi yazın. Ses girişi kısmından kulaklığınızı seçin eğer görünüyor
Ses sürücünüzü silip tekrar en güncel sürümü yüklemeyi dener misiniz?
Nasıl yapacağım

Aygıtlarda görmüyor derken nereden baktınız. Arama kısmına ses çıkışı ya da ses girişi yazın. Ses girişi kısmından kulaklığınızı seçin eğer görünüyorsa.
Çıkış cihazlarında gözüküyor fakat giriş cihazında gözükmüyor bu yüzden mikrofonunu kullanamıyorum

Ses sürücünüzü silip tekrar en güncel sürümü yüklemeyi dener misiniz?

Onu nasıl yapacağım

Kulaklığın modeli ne? Sistemini de belirt.

Windows 11 kullanıyorum. Kulaklık da dediği gibi her kulaklıkta aynı sorun var

Çıkış cihazlarında gözüküyor fakat giriş cihazında gözükmüyor bu yüzden mikrofonunu kullanamıyorum

Onu nasıl yapacağım

Windows 11 kullanıyorum. Kulaklık da dediği gibi her kulaklıkta aynı sorun var

Kulaklığını belirtirsen seni vuracaklar mı? Kimse seni yargılamayacak, yardım etmek için bilmemiz gerekiyor.

Gösterdiği adımlar siz ses kartı olarak yapacaksınız. Güvenli moda girip ses sürücünüzü kaldırın ardından uyumlu sürücüyü sitesinden indirin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı