Yeni aldığım PC'ye kulaklık taktığım zaman kulaklıkligi sesi veriyor fakat kulaklığın mikrofonunu aygıtlarda görmüyor. Farklı kulaklıkla da denedim sonuç aynı. Yardımcı olur musunuz?
Driverları yüklenmemiş olabilir.Yüksek ihtimal ''bilinmeyen aygıt'' olarak gözüküyordurYeni aldığım PC'ye kulaklık taktığım zaman kulaklıkligi sesi veriyor fakat kulaklığın mikrofonunu aygıtlarda görmüyor. Farklı kulaklıkla da denedim sonuç aynı. Yardımcı olur musunuz?
Kulaklığı da yazsanız keşke.
Aygıtlarda görmüyor derken nereden baktınız. Arama kısmına ses çıkışı ya da ses girişi yazın. Ses girişi kısmından kulaklığınızı seçin eğer görünüyo
Aygıtlarda görmüyor derken nereden baktınız. Arama kısmına ses çıkışı ya da ses girişi yazın. Ses girişi kısmından kulaklığınızı seçin eğer görünüyor
Nasıl yapacağımSes sürücünüzü silip tekrar en güncel sürümü yüklemeyi dener misiniz?
Çıkış cihazlarında gözüküyor fakat giriş cihazında gözükmüyor bu yüzden mikrofonunu kullanamıyorumAygıtlarda görmüyor derken nereden baktınız. Arama kısmına ses çıkışı ya da ses girişi yazın. Ses girişi kısmından kulaklığınızı seçin eğer görünüyorsa.
Ses sürücünüzü silip tekrar en güncel sürümü yüklemeyi dener misiniz?
Kulaklığın modeli ne? Sistemini de belirt.
Çıkış cihazlarında gözüküyor fakat giriş cihazında gözükmüyor bu yüzden mikrofonunu kullanamıyorum
Onu nasıl yapacağım
Windows 11 kullanıyorum. Kulaklık da dediği gibi her kulaklıkta aynı sorun var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.