PC kulaklık mikrofonlarını algılamıyor

erenn4

Centipat
Daha fazla  
Yeni aldığım PC'ye kulaklık taktığım zaman kulaklıkligi sesi veriyor fakat kulaklığın mikrofonunu aygıtlarda görmüyor. Farklı kulaklıkla da denedim sonuç aynı. Yardımcı olur musunuz?

Gösterdiği adımlar siz ses kartı olarak yapacaksınız. Güvenli moda girip ses sürücünüzü kaldırın ardından uyumlu sürücüyü sitesinden indirin.

Gösterdiği adımlar siz ses kartı olarak yapacaksınız. Güvenli moda girip ses sürücünüzü kaldırın ardından uyumlu sürücüyü sitesinden indirin.

Bilgisayardan anlamıyorum bunları yapmam imkansız

Tek jak mı? USB mi? Nasıl kullanıyorsun?

3.5 mm ikili kablosu da çıktı yanından onunla da denedim sonuç degismedi

Dostum jack girişlerini doğru taktığına emin misin? Genelde 3 tane 3.5mm giriş olur. 1 tane hoparlör 1 tane kulaklık 1 tane de mikrofon. Doğru yere taktığına emin ol. Daha sonra yazılım üzerinden de bakılabiliyordu şuan tam hatırlayamıyorum çok uzun zaman oldu jackli kulaklık kullanmayalı. Dediklerimi bi dene.

Dostum jack girişlerini doğru taktığına emin misin? Genelde 3 tane 3.5mm giriş olur. 1 tane hoparlör 1 tane kulaklık 1 tane de mikrofon. Doğru yere taktığına emin ol. Daha sonra yazılım üzerinden de bakılabiliyordu şu an tam hatırlayamıyorum çok uzun zaman oldu jackli kulaklık kullanmayalı. Dediklerimi bir dene.

3.5mmden USB'ye dönüştürücü kablo alırsam sorun düzelir mi?

Dostum jack girişlerini doğru taktığına emin misin? Genelde 3 tane 3.5mm giriş olur. 1 tane hoparlör 1 tane kulaklık 1 tane de mikrofon. Doğru yere taktığına emin ol. Daha sonra yazılım üzerinden de bakılabiliyordu şuan tam hatırlayamıyorum çok uzun zaman oldu jackli kulaklık kullanmayalı. Dediklerimi bi dene.
3.5mm den USB ye dönüştürücü kablo alırsam sorun düzelir mi

20230817_155545.jpg

Dediklerimi denedin mi dostum

Dediklerimi denedin mi dostum?
jacklar doğru yere takılı kontrol ettim

O zaman ses sürücüsünü tarif ettiğim gibi kaldırıp yeniden kurmayı bir dene. Oda olmazsa büyük ihtimalle kulaklıkta bir sıkıntı olaba

O zaman ses sürücüsünü tarif ettiğim gibi kaldırıp yeniden kurmayı bir dene. Oda olmazsa büyük ihtimalle kulaklıkta bir sıkıntı olabilir.

Attığım fotoğrafta bir anormallik var mı kusura bakma hiç anlamadığım için saçma sapan sorular soruyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı