Kulaklığını belirtirsen seni vuracaklar mı? Kimse seni yargılamayacak, yardım etmek için bilmemiz gerekiyor.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Gösterdiği adımlar siz ses kartı olarak yapacaksınız. Güvenli moda girip ses sürücünüzü kaldırın ardından uyumlu sürücüyü sitesinden indirin.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Gösterdiği adımlar siz ses kartı olarak yapacaksınız. Güvenli moda girip ses sürücünüzü kaldırın ardından uyumlu sürücüyü sitesinden indirin.
Bilgisayardan anlamıyorum bunları yapmam imkansız
Tek jak mı? USB mi? Nasıl kullanıyorsun?
3.5 mm ikili kablosu da çıktı yanından onunla da denedim sonuç degismedi
Dostum jack girişlerini doğru taktığına emin misin? Genelde 3 tane 3.5mm giriş olur. 1 tane hoparlör 1 tane kulaklık 1 tane de mikrofon. Doğru yere taktığına emin ol. Daha sonra yazılım üzerinden de bakılabiliyordu şu an tam hatırlayamıyorum çok uzun zaman oldu jackli kulaklık kullanmayalı. Dediklerimi bir dene.
3.5 mm ikili kablosu da çıktı yanından onunla da denedim sonuç degismedi
3.5mm den USB ye dönüştürücü kablo alırsam sorun düzelir miDostum jack girişlerini doğru taktığına emin misin? Genelde 3 tane 3.5mm giriş olur. 1 tane hoparlör 1 tane kulaklık 1 tane de mikrofon. Doğru yere taktığına emin ol. Daha sonra yazılım üzerinden de bakılabiliyordu şuan tam hatırlayamıyorum çok uzun zaman oldu jackli kulaklık kullanmayalı. Dediklerimi bi dene.
Dediklerimi denedin mi dostum
jacklar doğru yere takılı kontrol ettimDediklerimi denedin mi dostum?
O zaman ses sürücüsünü tarif ettiğim gibi kaldırıp yeniden kurmayı bir dene. Oda olmazsa büyük ihtimalle kulaklıkta bir sıkıntı olaba
O zaman ses sürücüsünü tarif ettiğim gibi kaldırıp yeniden kurmayı bir dene. Oda olmazsa büyük ihtimalle kulaklıkta bir sıkıntı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.