erenn4 Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Yeni aldığım PC'ye kulaklık taktığım zaman kulaklıkligi sesi veriyor fakat kulaklığın mikrofonunu aygıtlarda görmüyor. Farklı kulaklıkla da denedim sonuç aynı. Yardımcı olur musunuz?
Yeni aldığım PC'ye kulaklık taktığım zaman kulaklıkligi sesi veriyor fakat kulaklığın mikrofonunu aygıtlarda görmüyor. Farklı kulaklıkla da denedim sonuç aynı. Yardımcı olur musunuz?
KS KS erenn4 Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #21 harun246 dedi: Dostum algılamıyor cihazı. Kulaklığında problem olabilir, ses kartında problem olabilir veya driver da problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Bigisayarcıya götüreceğim o zaman yardımcı olduğun için sağ ol Artı 0 Eksi
harun246 dedi: Dostum algılamıyor cihazı. Kulaklığında problem olabilir, ses kartında problem olabilir veya driver da problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Bigisayarcıya götüreceğim o zaman yardımcı olduğun için sağ ol
Çınar Yüksekkaya Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer kocaeli, derince Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram. Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #22 Bu kulaklık sorununu çözmez ama size bir süre yardımcı olur. Çeşitli programlar ile telefonunuzun mikrofonunu uzaktan gecikmesiz kullanabilirsiniz. Çınar Yüksekkaya dedi: Bu kulaklık sorununu çözmez ama size bir süre yardımcı olur. Çeşitli programlar ile telefonunuzun mikrofonunu uzaktan gecikmesiz kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben telefon ile kullanıyorum sesi kulaklıktan daha iyi alıyor. Artı 0 Eksi
Bu kulaklık sorununu çözmez ama size bir süre yardımcı olur. Çeşitli programlar ile telefonunuzun mikrofonunu uzaktan gecikmesiz kullanabilirsiniz. Çınar Yüksekkaya dedi: Bu kulaklık sorununu çözmez ama size bir süre yardımcı olur. Çeşitli programlar ile telefonunuzun mikrofonunu uzaktan gecikmesiz kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben telefon ile kullanıyorum sesi kulaklıktan daha iyi alıyor.
KS KS erenn4 Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #23 Çınar Yüksekkaya dedi: Bu kulaklık sorununu çözmez ama size bir süre yardımcı olur. Çeşitli programlar ile telefonunuzun mikrofonunu uzaktan gecikmesiz kullanabilirsiniz. Ben telefon ile kullanıyorum sesi kulaklıktan daha iyi alıy Genişletmek için tıkla... Çınar Yüksekkaya dedi: Bu kulaklık sorununu çözmez ama size bir süre yardımcı olur. Çeşitli programlar ile telefonunuzun mikrofonunu uzaktan gecikmesiz kullanabilirsiniz. Ben telefon ile kullanıyorum sesi kulaklıktan daha iyi alıyor. Genişletmek için tıkla... Program adını verir misiniz? Artı 0 Eksi
Çınar Yüksekkaya dedi: Bu kulaklık sorununu çözmez ama size bir süre yardımcı olur. Çeşitli programlar ile telefonunuzun mikrofonunu uzaktan gecikmesiz kullanabilirsiniz. Ben telefon ile kullanıyorum sesi kulaklıktan daha iyi alıy Genişletmek için tıkla... Çınar Yüksekkaya dedi: Bu kulaklık sorununu çözmez ama size bir süre yardımcı olur. Çeşitli programlar ile telefonunuzun mikrofonunu uzaktan gecikmesiz kullanabilirsiniz. Ben telefon ile kullanıyorum sesi kulaklıktan daha iyi alıyor. Genişletmek için tıkla... Program adını verir misiniz?
Çınar Yüksekkaya Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer kocaeli, derince Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram. Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #24 erenn4 dedi: Program adını verir misiniz? Genişletmek için tıkla... WO mıc Artı 0 Eksi
KS KS erenn4 Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #25 Çınar Yüksekkaya dedi: WO Mic Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi