NioA Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 3 27 Nisan 2020 #1 Merhabalar, toplama PC sipariş ettim. Bilgisayar geldi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Windows bile yok. Yardımcı olabilecek bir video var mı?
Merhabalar, toplama PC sipariş ettim. Bilgisayar geldi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Windows bile yok. Yardımcı olabilecek bir video var mı?
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 913 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 27 Nisan 2020 #2 Rufus programıyla Windows ISO dosyasını flash belleğinize yazdırın. Ve kurulum için bu videodaki işlemleri uygulayın. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi Artı 0 Eksi
Rufus programıyla Windows ISO dosyasını flash belleğinize yazdırın. Ve kurulum için bu videodaki işlemleri uygulayın. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #3 NioA dedi: Merhabalar, toplama PC sipariş ettim. Bilgisayar geldi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Windows bile yok. Yardımcı olabilecek bir video var mı? Genişletmek için tıkla... İlk olarak windows 10 kurulum usb'si hazırlayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sonra : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
NioA dedi: Merhabalar, toplama PC sipariş ettim. Bilgisayar geldi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Windows bile yok. Yardımcı olabilecek bir video var mı? Genişletmek için tıkla... İlk olarak windows 10 kurulum usb'si hazırlayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sonra : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #4 Windows 10'u kurduktan sonra RAM'lerinizin MHz değerini BIOS'tan en üste çekin. Ekran kartınızın yeni sürümü varsa onları indirin. Artı 0 Eksi
Windows 10'u kurduktan sonra RAM'lerinizin MHz değerini BIOS'tan en üste çekin. Ekran kartınızın yeni sürümü varsa onları indirin.