PC mi PlayStation 5 mi?

halilseyhan47

Femtopat
Katılım
29 Mart 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba öncelikle. Bende PC var zaten fazla oynamıyorum ama yükseltirsem oynama iştahı gelir mi yoksa PS5 mi almak mantıklı? Aklımda cok kaldı PS5 mi PC mi? Sizce hangisi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim oynama iştahın yoksa ikisini de alma git altına veya dolara yatır, ileride oynamak istediğin oyunlar olur veya oyun listesi yaparsan o zaman alırsın. Ben şahsen PC tercih ederim ama PS exclusive oyunları oynayacağım diyorsan PS5 al bitirince satarsın ve PC'ye geçersin. Zaten PS ve Xbox hızlı satılıyor.
 
Hocam masaüstü PC'yi şehirler arası taşıyamazsınız ama PS5'i TV olan her yerde kullanabilirsiniz. Yavaş yavaş PS oyunları PC'ye gelmeye başlıyor bir özelliği kalmamaya başladı bir yandan. Sizin yaşam tarzınıza bağlı eğer seyahat edecekseniz PS yoksa PC çok daha fazla işinize yarar.
 
Playstation 5 bence özel oyunları için alacaksanız alınır sadece. Xbox daha alınabilir konsol tarafında. Game Pass aldığınızda ciddi bir oyun kataloğu oluyor önünüzde.
 
Oyun oynama iştahı arıyorsanız eğer bu ülke özelinde PC daha mantıklı bir tercih olacaktır. Zaten hâli hazırda PC'ye gamepad bağlayabileceğiniz için PS5 ile arasında kalan tek fark exclusive oyunlar oluyor, onlarda zaten zamanla PC'ye geliyorlar.

Ayrıca ben çok yakın zamanda heves edip gamepad satın aldım ve oyunlardan aldığım keyfi en az 5 kat arttırdı diyebilirim. PC tercih ederseniz ve gamepad almak isterseniz 8BitDo Ultimate Bluetooth tavsiye ederim F/P harika bir cihaz.
 
1660 Ti laptopum vardı son zamanlarda da oyun oynama iştahım yoktu. Sonra Almanya'dan PS5 aldım ve oyun oynama iştahım geri geldi çünkü PS5'i açıp oyuna girmem 1dk sürmüyor. Sıfır sıkıntı sıfır bug, ne Steam'ı bekliyorum ne de Rockstar Launcher gibi saçma şeyleri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı