PC mi PS5 mi?

Hocam PS 5 baya pahalı PC mi PS 4 mü? deseydiniz zaten direkt PS 4 daha mantıklı olurdu ama PS 5 ile kıyaslayınca PC daha mantıklı oluyor ayrıca Xbox Gamepass de alırsınız
Pc daha iyi.

Hocam ben gidip 15 k ya PC aldım daha iyi geldi sadece oyun oynamıyorum biraz daha para biriktirsem PS5 alırdım fakat özel oyunlar da PC'ye geldiğinden PS5 fikrinden vazgeçtim bence PC daha mantıklı PS4 sahibi olarak önerim bu ileride geliştirirsiniz PC'yi.

İyi ki PS5 almamışım çünkü bir süre sonra konsol aşırı sıkıyor hep aynı şeyler PC cidden bir nimet.

16-17 k ya çiçek gibi sistem toplanır hocam o ve daha ekstra özellikleri saymıyorum ne yazık ki bizim ülkede PS biraz zengin işi.

Hocam PS 5 internetten 15 k ya var N11 de almak zor değil oyunlar cidden pahalı ya.

16-17 k ya çiçek gibi sistem toplanır hocam o ve daha ekstra özellikleri saymıyorum ne yazık ki bizim ülkede PS biraz zengin işi.

Ben 2019'dan beri konsol kullanıyorum sıktı açıkçası beni artık eskisi gibi tat vermiyor.

Hocam PS 5 internetten 15 k ya var N11 de almak zor değil oyunlar cidden pahalı ya.

Ben 2019'dan beri konsol kullanıyorum sıktı açıkçası beni artık eskisi gibi tat vermiyor.
PS oyunlarını bende pahalı sanıyordum ama PS aldıktan sonra yanıldığımı fark ettim. Ragnarok için PS4 aldım cihazı aldıktan sonra DH forumdan 170 TL ye Ragnarok sec. hak aldım oyunu sorunsuz bitirdim şuan hesap halen bende. PS tarafında 3 kişi ortak oyun alabiliyor üstelik hem PS4 hem PS5 ortak da kullanılıyor yani oyunlar cidden baya ucuza geliyor.

PC tarafında böyle bir lüksün yok ama tek hesap tek kişi oynuyor üstelik PC tarafında hesap işleri de çok riskli gidip malum yerlerden alsan bile 2 gün sonra hesap patlayabiliyor.

Özetle oyunlar şuan PS tarafında ciddi anlamda daha uyguna oynanıyor sadece biraz işi bilmek yeterli.

Arkadaşlar kötü bir bilgisayarım var. (internette geziyor, Word belgesi falan yapıyorum) eğer PS5 alırsam oyunları PS Plus sistemiyle oynamayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Sadece oyun oynayacaksan Xbox Series S oyun konsolu var hem PS4'ten bile ucuz hem de aşırı kaliteli PS5 gibi ama kişisel işlerin varsa ayrıntılı halletmen gereken falan bilgisayar al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı