PS5 mi PC mi?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yarı tatilde başlıkta gördüğünüz gibi PS5'ya da PC yenileyeceğim çoğu exlusive oyun PC'ye çıktğı ve çıkacağı için kararsız kaldım sormak istedim.
Şu anki bilgisayarım çoğu işimi görüyor.
i3-9100F GTX 1650.

Hocam PC yenileyeceksiniz ama 2 yıl sonra exc bir oyun çıkacak ve oyun çok ağır sistem gereksinimleri isteyebilir ve aynı zamanda çok güzel bir oyun olabilir yapacak bir şeyiniz olmayacak ama PS öyle değil oyunlar konsola göre optimize edilir sistem değiştirme yok o yüzden hemen oynayabileceksiniz ayrıca evinize birisi gelirse onunla oynayabilirsiniz ve hemen 5 dakikada cihazı açıp oyuna girebilirsiniz ama PC'de oynamak istediğinizde belki dosya hatası vb. sorunlar verebilir ama konsolda bu olay yok onu demek istiyorum. Kardeşiniz ya da evde bir ortağınız varsa gene konsol daha mantıklı .
bu kısımları da düşünün.

Hocam konu eski fakat ben PS4 kullanıcısı olarak PC seçtim çünkü yenileyebiliyorsun ve oyunlar biraz daha ucuz PS5 tarafında çok pahalı özel oyunlar da PC'ye geliyor zaten.

Elinizdekini satacaksanız PC almanızı öneririm. Yok eğer bu dursun derseniz PS5 güzeldir. PS Plus'ta oldukça kaliteli birçok oyun var bunlara özel oyunların büyük bir kısmı da dahil.

PS5 tabii ki de.

Neden? 😀

Elinizdekini satacaksanız PC almanızı öneririm. Yok eğer bu dursun derseniz PS5 güzeldir. PS Plus'ta oldukça kaliteli birçok oyun var bunlara özel oyunların büyük bir kısmı da dahil.

Oyun fiyatlarından haberdar değilsiniz herhalde? PC varsa PS5 alınabilir.

God of War falan diyecekseniz PC de bile var.

Last of Us part 1 1 ay sonra Steam'e geliyor bir de bir konsola 900 dolar çok fazla.

Last of Us part 1 1 ay sonra Steam'e geliyor bir de bir konsola 900 dolar çok fazla.

Kardeşim bende zaten PS5 var, onunla ilgili her şeyden de haberim var, merak etme. Asıl senin PS Plus kütüphanesinden haberin yok herhalde?
Türkiye şartlarında 900 dolar çok fazla değil, zira ortalama bir bilgisayara zaten fazlasını veriyoruz.

Neden? 😀

Dalgasına söyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı