PC mi yoksa PS5 mi?

hocam 10.000 tl ye kadar ps5 için monitör önerebilir misin peki
4k çözünürlüğünü istiyorsan bunu öneririm bende PS5 için alacağım yakında.

Hocamlar merhaba. 35.000 TL'ye kadar masaüstü alabilirim ya da onun yerine 13-14 bin TL'ye PS5 getirtebilirim sizce hangisi beni daha uzun süre götürür? Masaüstü diyen arkadaşlar bana verdiğim bütçeye uygun tavsiyelerde bulunursa çok sevinirim iyi sosyaller.
Bilgisayar ile işin yoksa PS5 al.

Hocamlar merhaba. 35.000 TL'ye kadar masaüstü alabilirim ya da onun yerine 13-14 bin TL'ye PS5 getirtebilirim sizce hangisi beni daha uzun süre götürür? Masaüstü diyen arkadaşlar bana verdiğim bütçeye uygun tavsiyelerde bulunursa çok sevinirim iyi sosyaller.
Oyun odaklı seçecekisen PS5 çünkü bilgisayarın yarı parasına oyun makinesi alıyorsun. Ama yok benim bilgisayarda işim olur bilgisayar lazım diyorsan kasa.

Kardeşim PS 5 yurt dışındanmı getirceksin.

@emre_2280 , @394919 1650 super 16gb ramli bir bilgisayara sahibim şuan işimi görüyor o yüzden ps5 daha mantıklı gibi geliyor.
Peki hocam televizyon olayına pek bakmadım televizyonunuzu değişip PS5 alın. Ekran kartı 2-3 sene daha işinizi görür. Bu arada hatırlatayım online oynamak için para ödeyeceksiniz :D ve bildiğim kadarıyla oyunlarda pahalı (PlayStation sahibi değilim).

Bu arada hatırlatayım online oynamak için para ödeyeceksiniz :D ve bildiğim kadarıyla oyunlarda pahalı (PlayStation sahibi değilim).
Ücretsiz online oyunlar istemiyor PS Plus. Playstation Store Steam'e göre baya ucuz. Epic Games'le neredeyse aynılar diyebilirim.

Peki hocam televizyon olayına pek bakmadım televizyonunuzu değişip PS5 alın. Ekran kartı 2-3 sene daha işinizi görür. Bu arada hatırlatayım online oynamak için para ödeyeceksiniz :D ve bildiğim kadarıyla oyunlarda pahalı (PlayStation sahibi değilim).
Hocam ps store daha ucuz Steam'e göre .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı