PC nasıl prize takılır?

hurafeistans829

Hectopat
Daha fazla  
Elimde uzatma akım korumalı priz var yani düğmeli. Bilgisayarı nasıl takmalıyım? Benim düşüncem önce uzatmayı prize takacağım ve PC'yi kabloya bağlayacağım. Ardından düğmesine basacağım. Ondan sonra güç kaynağını açacağım. Doğru mu düşünüyorum? Yoksa güç kaynağını önce açıp uzatmanın düğmesini sonra mı açmak gerek?

Elimde uzatma akım korumalı priz var yani düğmeli. Bilgisayarı nasıl takmalıyım? Benim düşüncem önce uzatmayı prize takacağım ve PC'yi kabloya bağlayacağım. Ardından düğmesine basacağım. Ondan sonra güç kaynağını açacağım. Doğru mu düşünüyorum? Yoksa güç kaynağını önce açıp uzatmanın düğmesini sonra mı açmak gerek?

Bu kadar kasma dostum tak gitsin.

Senin olay buna benzemiş dostum benzetmek gibi olmasın. 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kabloları bağlayın.
PSU'nun tuşunu açın.
Kasanın açma butonuna basın ve olacakları görün. (monitörü açmayı da unutmayın.)
Gerçekten kasmayın bu kadar.

Kardeşim hop bi' dakika. Bir kere adabı vardır fiş takmanın. Önce fişi alıp bir gezdireceksin. Biraz eğlendirdikten sonra sıvaz... Ehuehuehu bir dakika yanlış oldu. Neyse devam edelim.
Fişi ayaklarının arasına alarak fişi ayaklarınla yuvaya oturtacak ardından ayaklarınla tutarken kafanla bastıracaksın. Esneklik gerektirir bu hareket. Ardından amuda kalkarak açma düğmesine basabilirsin.

fiş.jpg

Şimdi bir bilgisayarı fişe takmak ciddi bir mühendislik gerekir eldivenlerini ve iş gözlüklerini tak.

1.ci aşama: İlk olarak akım korumalı prizi duvar prizine bağla.
2.ci aşama: PSU'nun kablolarını bağla ve PSU'yu aç.
3.cü aşama: Bilgisayarın güç tuşuna bas sakın monitörünü açmayı unutma.

Ve artık sende bilgisayarını prize takabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı