Ali Keffal
Hectopat
Ben babama söylüyorum PC alalım, o da bana oyun için neden sana PC alayım diyor.
Not: PC im 9 yıllık.
Not: PC im 9 yıllık.
Evet. Telefonda eziyet gibi oluyor. Geçen yanlışlıkla elim mi ne çarpmış. Bir tane okul ile ilgili soru soruyordum. Onlar silinmiş. Telefonda gelen güvenlik uygulamasını devre dışı bırakamıyorum. GNU Linux dağıtımı kursam.l istediğimi yaparım ya da Windows'da Defender'i de kapatabilirim."Telefona göre çok daha kolay ve rahat kullanımı var. Telefona göre film ve dizi izlemek daha iyi bir deneyim veriyor. Oyun oynamak ve programları kullanmak için de ihtiyaç var." diyebilirsin.
Hayır,ben yazdım. Aklıma geldi de .Bilgisayara para harcanmayacak da neye para harcanacak gerçekten merak ediyorum. Bir insanın iyi/kötü, işini görebilen bir bilgisayara erişiminin olması gerekiyor; akıllı telefonlar da ne yazık ki ancak bir yere kadar.
İllaki gösterişli bir masaüstü ya da dizüstü sisteme sahip olacaksınız diye bir kaide yok. En asgari gereksinimleri karşılayabilecek bir sistem -kullanım amacınız doğrultusunda elbette- yeterli olacaktır.
Bu arada bir anda böyle bir mesaj görünce şaşırdım. "Acaba abiniz mi yazıyor?" diye düşünmeden edemiyorum.![]()
Bilgisayar bir lüks değil, bu devirde işlerin neredeyse tamamını gören bir araç olduğundan ötürü giderilmesi gereken bir ihtiyaçtır. Bu tip bir gereksinime maddi imkânlardan ötürü erişimin zor olması, onun gereksinim olduğu gerçeğini değiştirmez. Bilgisayar bir ihtiyaçtır, lüks değil; bu doğrultuda açılan her konuya bunu yazdım, defaatle yazmaya da devam edeceğim.Hayır, ben yazdım. Aklıma geldi de.
Gençler PC niye alınır? Abime PC aldıracağımı söyleyince "niye" diyor. Ne demek "niye"?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.