PC neden laptoptan daha fazla FPS veriyor?

1. her laptopta masaüstü GPU'su olmaz yani watt değeri yüksek olmaz genelde mobil GPU kullanılır. 2. Dual RAM farkı olabilir. 3. işlemci bir tabanlı oyun neredeyse GPU bile kullanmıyor LoL'de Valorant benzeri GPU çok tüketmez. 4. ekran kartınız iyi bir ekran kartı değil oyun için en az 60 ya da 70 serisi tercih etmelisiniz.

Her laptopta aynı problem yok hocam ekran kartı Max-P olan laptoplarda hiç problem yaşamazsınız soğutmada çok önemli bir faktör düzenli bakım şart.

Ekran kartınız iyi bir ekran kartı değil mi? 4050 3000 serisi laptoplara göre çok daha iyi performans sunuyor ve giriş seviye ekran kartı olmasına rağmen olabildiğince üst düzey performansını da gösteriyor. Frame Generation ve DLSS 3 le birlikte bu fark tabii büyüyor daha fazla bütçesi 4050'ye yetenler için çok iyi bir tercih olur yanlış bilgi vermeyin, herkes 4060 4070 alamaz.

Ekran kartınız iyi bir ekran kartı değil mi? 4050 3000 serisi laptoplara göre çok daha iyi performans sunuyor ve giriş seviye ekran kartı olmasına rağmen olabildiğince üst düzey performansını da gösteriyor. Frame Generation ve DLSS 3 le birlikte bu fark tabii büyüyor daha fazla bütçesi 4050'ye yetenler için çok iyi bir tercih olur yanlış bilgi vermeyin, herkes 4060 4070 alamaz.

4050 bana göre çöp zaten 50 serisi ekran kartları çöp direkt ben tercih etmem kısacası sizin fikrinizede saygı duyarım sonuçta tercih meselesi iyi günler.

4050 bana göre çöp zaten 50 serisi ekran kartları çöp direkt ben tercih etmem kısacası sizin fikrinizede saygı duyarım sonuçta tercih meselesi iyi günler.

Çok ahım şahım bir kart değil ama piyasada bulunan ve en az 2, 3, sene çıkacak oyunları orta düzeyde oynatır. :) önemli olan. KW'sı bence. 140W modelleri çok çok iyi.

3060 150 watt 4050 75 watta göre daha performanslı ama 4000 serisinde DLSS ve ray tracking daha güçlendirilmiş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı