%75. Genel olarak memnunum, custom tadında tok bir klavye zaten.Klavye den memnun musun? %60 sanırsam.
Kasa en eski parçalardan. Bazen gidip geliyorum beyaz kasa alıp almamak arasında.Beyaz GPU ile beyaz kasa daha iyi olabilirmiş bence![]()
%75. Genel olarak memnunum, custom tadında tok bir klavye zaten.Klavye den memnun musun? %60 sanırsam.
Kasa en eski parçalardan. Bazen gidip geliyorum beyaz kasa alıp almamak arasında.Beyaz GPU ile beyaz kasa daha iyi olabilirmiş bence![]()
Klavye markası nedir?
BlitzWolf BW KB3Klavye markası nedir?
Çoğunuzun ortamı harika gördükçe gözüm şenlendi, ortamı iyi olmayan hocalarıma da iyisini dileyelim.
Hocam ilk önce masa çok dar, daha geniş masaya geçmenizi tavsiye ederim. İkinci olarak kasayı yeni masanıza koyarsanız daha fazla hava alacaktır, ısınması bir nebze düşecektir. Ayrıca havadan yere dogru süzülen tozları da daha az alacaktır diye düşünüyorum. L masa alırsanız çok güzel gider, veya yüksekliği eşit ince bi masa daha alıp (benim gibi) L masa yapabilirsiniz. Eve gidince benim fakirhaneyi de atayımHocam eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum yazdım ama kimse yanıtlamadısizin fikirleriniz nelerdir? Odam hakkında, değişiklik yapmak istiyorum ve kafam karışık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.