PC oyun kolu titreşim etkinleştirme

Tekrardan hortlatmış olucam ama. Bende bugün bimden Polosmart PSG04 gamepadı aldım. Ama titreşimi çalıştıramıyorum nasıl yapabilirim bunu?

Scptoolkit ile driverini yüklerseniz titreşim etkinleşiyor. GTA 5 ve Limbo oyunlarında deneyimledim bizzat. Bu linkteki videoyu izleyerek yapabilirsiniz.
 
Ben cuma günü aldım controlleri. kablosuz kullanmayı düşünüyorum. kablosuz mouseler gibi küçük usbleri oluyor ya onlardan sandım aldım. daha sonra fark ettim bluetooth dongle gerekiyormuş. iade etmek yerine usb dongle sipariş verdim. kablolu kullanıyordum bugünde. fakat titreşimini bir türlü açamadım. üstteki cevapta driverden bahsetmişsiniz, scptoolkitten mi bahsediyorsunuz? ve kablosuz kullanıyorsunuz sanırım. laptopta denediğimde başaramadım nasıl yaptınız acaba?
 
Ben de kullanıyorum dünden beri. Önce Xbox 360CE programıyla kullandım. Sadece kablolu kullanılıyordu, titreşim çalışmıyordu ve Steam geniş ekranda sıkıntılı çalışıyordu. Sonra Scptoolkit ile kullanmaya başladım. Evde Bluetooth alıcısı vardı. Scptoolkit ile ikisini eşledim. Bilgisayarın kendi Bluetooth'u ile de yapabilirsiniz ancak kontrolcüye adanıyor alıcı. Başka cihaz bağlayamıyorsunuz. Kontrolcüyü kablo ile bilgisayara bağladıktan sonra;

Eki Görüntüle 756373

Eki Görüntüle 756374

Seçenekleri işaretledikten sonra "Install" tuşuna basın.
Kurulum bittikten sonra "Scptoolkit Monitor" adlı programı açın.

Eki Görüntüle 756386

Bununla karşılaşacaksınız yüksek ihtimal. Sol taraftaki "Host" kısmı -tecrübe ettiğim kadarıyla- Bluetooth alıcınızı temsil ediyor. Eğer "Host" kısmı boş gözüküyorsa "Dongle"ınızı çıkarıp takın veya bilgisayarın Bluetooth alıcısıyla yaptıysanız bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Host kısmını gördükten sonra kabloyu kontrolcüden çıkarın ve eşlenmesini bekleyin. SCP monitörün açık olmasına dikkat edin. Bununla karşılaşacaksınız:

Eki Görüntüle 756403

En sağdaki "Full" kısmı anladığım kadarıyla şarjı belirtiyor.
Not: Kendi bilgisayarımda kablosuz olarak sorunsuz çalışıyor ancak başka bir bilgisayarda denediğimde kablosuz kullanırken "Trigger" tuşları çalışmıyordu.
Burada anlattıklarımı denerseniz çözüme ulaşacağınızı düşünüyorum.
 
Burada anlattıklarımı denerseniz çözüme ulaşacağınızı düşünüyorum.
çok teşekkürler siparişim geldiğinde deneyeceğim iyi akşamlar.
Burada anlattıklarımı denerseniz çözüme ulaşacağınızı düşünüyorum.
dongle geldi ve denedim. Host kısmında dissconnect yazıyor hala. çıkarıp taktım fakat bir gelişme olmadı. ne yapmalıyım biliyor musunuz?
biraz daha ilerleme katettim fakat connect yazması gereken yerde reserved yazıyor
1606914884442.png

ne yapmalıyım.
 
Son düzenleme:
Bende Piranha'nın kolunu aldım driverını yükledim ama vibrotion teste geliyorum hemen kapanıyor çözümü var mı?
 
Bende de o sorun vardı arkadaşım da driver CD'si vardı başka markanın olmuştu bende sizde internetten bir markanın driver indirip deneyebilirsiniz.

Bende de şu videodaki driverı indirirek yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı