PC Oyun Oynarken Görüntü Gitmesi ve Açılmama Sorunu

PhyeX

Kilopat
Katılım
10 Şubat 2014
Mesajlar
98
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bilgisayarı az önce temizledim. Baya tozlanmış neyse kablolari falan taktım hazırladım açtım bilgisayarı 10 dakika sonra Counter Strike Global Offansive açtım bir sorun yoktu. 5-10 dakika sonra ekrandan görüntü gitti ama kasa çalışıyor oyundan da ses geliyordu. Kapattım kasaya baktım kart ısınmış ve sanırım fan dönmüyordu. Tekrar açtıgımda ise ilk acılışta Casper logosu geliyor ondan sonra görüntü yok. Şimdilik soğumaya bıraktım. Ne yapabilirim? Önerileriniz neler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım casper marka bir bilgisayar kullanıyorsun aynı sorunu bende yaşadım sorunu kasa kapağı açıkken kpntrol edin sorunu sizde görüceksiniz ekran kartı üstündeki fan bilgisayar açılış esnasında bazen çalışırken bazen çalışmıyordu hatta elle müdahale ettiğimde çalıştığı bile olmuştur 2 kez ekran kartını servise hönderdikten sonra kartın fanında çalışmama probleminden sıfırını gönderdiler Casper kullandığı parçalar eski modelleri için çok başarılı değiller
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı