PC oyunculuğu bitecek mi?

Biteceğini sanmıyorum ama katılır mısınız bilmiyorum arkadaşlar. Sanki 2007-2015 arasında çıkan oyunlar gibi artık bir sirkülasyon yok ve kaliteli PC oyunu çıkmıyor.

Her konsol çıktığında aynı muhabbet pc nere konsol nere. Konsola upgrade veya overclok yapma şansımız olmadığına göre bu konu kapanmıştır zaten. Overclok hadi neyse de konsolda upgrade yok adam ne verdiyse knla yetineceksin.

PC bitmez.

PC pazarı çok azalır, ama bitmesi imkansız. En basitinden dünyada en çok oynanan oyunlar, LOL ve CSGO, turnuvaları düzenleniyor ve çok deli paralar dönüyor. Sence o para dönmeyi ne zaman durdurur? Hiçbir konsol çıkışı o para akışını durduramaz.

PC bitmez ancak PC'de oyunculuk ileride bitebilir.
Toplama PC ise bitmek üzere. Şuan bile hobi ve özel ihtiyaçlar için toplanıyor.
Çoğu kişi donanımdan zerre anlamadığı için PC'de oyun oynamak için laptop veya hazır toplanmış PC alıp geçiyor.
Elini PCB'ye sürenlerin sayısı her geçen gün azalıyor.

Klavye Fare'ye karşı biri değilim ama kontrolcü daha zevkli. (Hayatı boyunca FPS ve TPS dışında oyun oynamamış olanlar mümkünse alıntılamasın)
Yarış, dövüş, platform, aksiyon RPG hatta single player shooter oyunları Gamepad ile daha eğlenceli oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

21:07 izleyin.

Merhaba ekvatortilkisi @Özay Şen bey. 🤚 PC oyunculuğunu tamamiyle yıkabilecek bir güç görünmüyor şu an. Zaten bu durumu PC fanatikleriyle objektif biçimde tartışamazsınız.

Açıkçası ben burada güzel bir beyin fırtınası döner diye düşünmüştüm. Bir araştırmam için insanların düşüncelerini görmek istedim. Öncelikli amacım iki farklı platformu kapıştırmak değildi :) İş, fanatiklik kısmına girince ister donanım olsun, ister spor ya da marka, ne yazık ki bizim toplulumuzda ağır bir fanatizm var. Bu da dediğin üzere objektif yaklaşımı engelliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı