Bende bu kadar çok yok. Çok dikkat etmediğim sürece veya aşırı yakından bakmadığım sürece anlaşılmıyor veya rahatsız etmiyor. Honor 400 ile çektiğim için renkler fazla patlak gözüküyor bu arada bilgin olsun.Bunu örnek olarak buldum ama özellikle hareketli görüntülerde gri ve mavi tonlarda bu şekilde bir banding var.
Eki Görüntüle 2623925
Benimki de aslında attığım fotoğraftaki kadar yoğun değil ama seninkinden biraz daha fazla hocam. Monitöre bir tık yakın oturduğum için gözüm takılıyorBende bu kadar çok yok. Çok dikkat etmediğim sürece veya aşırı yakından bakmadığım sürece anlaşılmıyor veya rahatsız etmiyor. Honor 400 ile çektiğim için renkler fazla patlak gözüküyor bu arada bilgin olsun.
Eki Görüntüle 2623940
Olur da sorunun çözümüyle alakalı bir şey öğrenirsem sana söylerim, şu anlık benim yapabilecek bir şeyim yok maalesef.
QD-Oled.Benimki de aslında attığım fotoğraftaki kadar yoğun değil ama seninkinden biraz daha fazla hocam. Monitöre bir tık yakın oturduğum için gözüm takılıyor
Bu banding olayı kanser gibi bir şey tam olarak tedavisi belli değil. Ama özellikle Nvidia kullanıcılarında bu sıkıntıyı görüyorum. Bir yerden Amd ekran kartı bulup deneyebilsem ona göre ertesi gün DLSS'ine fln bakmam satarım kartı
Monitör Oled mi bu arada?
Hocam teşekkürler. Bende güncel driverdan önce de vardı bu sorun. Biraz oyunlarda reshade ile oynamalar yaptım azaldı. Renk tonlamasıyla alakalı biraz. Hotfix yayınlayacaklarmış bekleyeyim olmadı eski drivera dönerim.
Bu dün çıkan driverla alakalı hocam ben güncellemedim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.