PC Parçalarını Farklı Yerlerden Almak

Hasan Futbol

Kilopat
Katılım
17 Kasım 2015
Mesajlar
594
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Pc topluyorum ama mağazalar arasında büyük fiyat farkı var. Vatanda 850 tl olan ekran kartı bimekste 802 tl, Vatanda 790 tl olan işlemci bimekste 690 tl. Parçaları ayrı ayrı almak istiyorum. Bu fiyat farkına GTA 5 almayı düşünüyorum fakat vatan ayrı ayrı alırsanız montaj yapmıyoruz ve çıkan sorunlarda sorumluluk almayız dedi, Bimeks hatalı ürün satıyordur dedi. Ben de ayrı ayrı almaya korkuyorum ama bütçem sınırlı. Kendim montaj yapmaya korkuyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç ay sonra bende yeni bir sistem toplayacağım, açıkçası montajdan bende korkuyordum ama Technopat'ın sistem toplama videolarına bakınca çok da zor olmadığını gördüm. Şuan kendi çabalarımla montaj yapmayı düşünüyorum, zaten kimse bileşenlere sizin kadar önem vermez. Tek başınıza toplamak biraz zor olabilir ama bu işlerden azda olsa anlayan ya da bu işlere meraklı bir tanıdığınız varsa onunla toplamanız daha iyi olacaktır.
Her bileşeni farklı sitelerden almak biraz zahmetli olur onun yerine farklı mağazalardan tüm parçaları toplayın ve en uygun hangisi ise oradan alın derim.
 
Bende senin gibi yapacağım. Bir kısmını sinerjiden bir kısmını eksen bilgisayardan alıp montajı kendim yapacağım. :) Bilen birisi yanında olursa iyi olur.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı