Bugün arayıp ekran kartının büyük olduğunu kargo sürecinde zarar görebileceğini ve kutuda göndereceklerini söylediler.Kardeşim açıkça söylüyorum ekran kartı hariç anlayamazsın. Ha anlarsan da iade edersin olur biter.
Bugün arayıp ekran kartının büyük olduğunu kargo sürecinde zarar görebileceğini ve kutuda göndereceklerini söylediler.Kardeşim açıkça söylüyorum ekran kartı hariç anlayamazsın. Ha anlarsan da iade edersin olur biter.
Bandroldeki üründen farklı bir yolladılarsa eğer ne olacak? Yazılım ile anlamam mümkün değil mi?Ürünlerin kutusunda bandrol bandı yırtılmamış olabilir mesela ve bu bandrol bandı fabrikada yapıştırılır, klasik koli bandı falan değil.
Bandroldeki üründen farklı bir yolladılarsa eğer ne olacak? Yazılım ile anlamam mümkün değil mi?
Hiçbirşey anlamadım yazdığınızdan. Kutuda yapıştırılmış olan herhangi kod oluyor mu? O kod parçada da yazıyor mu? Ya da herhangi bir yazılım var mı? HDD'de 2. el olup olmadığını yazılım ile anlayabilirsin diye biliyorum.Pardon bandrol bandı demişim.
Fabrikada kutunun kapağına bir bant yapıştırılır. Söküldüğü zaman geri yapıştırınca zaten ufak da olsa anlaşılır. Tutup da koli bandı da yapıştıramazlar, anlaşılır. Bu yüzden farklı bir ürün içine koyup yeniden paketleyip gönderemezler.
Hiçbir şey anlamadım yazdığınızdan. Kutuda yapıştırılmış olan herhangi kod oluyor mu? O kod parçada da yazıyor mu? Ya da herhangi bir yazılım var mı? HDD'de 2. el olup olmadığını yazılım ile anlayabilirsin diye biliyorum.
Ben kasayı montajlı olarak istedim ve kutular zaten açılmış olacak, o yüzden yazılımlı bir çözüm bulmak istiyorum.Mesela bakın bu kutu açılmış. Bu bandın aynısını da yapıştırsalar yine de anlaşılır, yıpratırlar en azından bir iz bırakırlar. Bir fabrika çıkışı gibi yapıştıracak el becerisi varsa yapan kişide, helal olsun.
Eki Görüntüle 587733
İade edilmiş ürün yollamaya da hakları yok. Umarım yazılım ile parçanın geçmişini görebilirim.2. el yollamazlar zaten ama iade edilmiş ürün olsa da çizik, ezilme ya da kırık yoksa sıkıntı yok 14 günde ne olabilir ki.
Ben kasayı montajlı olarak istedim ve kutular zaten açılmış olacak, o yüzden yazılımlı bir çözüm bulmak istiyorum.
Umarım yazılım ile parçanın geçmişini görebilirim.
Zaten bugün arayıp ekran kartını kutuda göndereceklerini söylediler. Ama diğer parçalar ne olacak?Ekran kartını montajlı olarak gönderirlerse o anakart patlak gelir. Montajsız isteyin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.