PC Power throtlling sorunu

Serjio

Centipat
Bu sabah açtım PC'yi 0.8 GHz gösteriyor. İlk açtığımda 4.71'den yavaş yavaş düşüyor. Intel Extrime Tunin uygulamasında Power throtiling çizgisi yanıyor. Voltajı değiştirince yine 4.71 çıkıyor. İlk açtığımda böyle yapmıyordu ne oldu. Allah aşkına biri yardım etsin C state kapattım. Ağlayacağım. Bozuldu diye aklım çıkıyor seviyorum ama emek var üzerinde çok. Çok yoruldum gerçekten ayar yapmaktan daha 1 aylık cihaz. Lütfen biri bana sadece saçma sapan bir hata desin. Donanımım bozulmamış olsun bir şey söyleyin lütfen derdime derman olun. Geceleri uyuyamaz oldum. BIOS ayarlarını sıfırlasam düzelir mi? ASUS'un uygulamasıyla yaptım OC'yi, ben çok bilmem.
Yine düştü 3.71GHz'e.
Biri bir şey yapsın lütfen. Çok korkuyorum.
Core voltaj 1000 geçmiyor.
800 düşüyor sonra 1000 oluyor.
Akım korumalı pirizin power lambası yanıp sönüyor alakası olabilirmi, protection yanıyor ama mavi power lambası yanıp sönüyor.

Dosya Ekleri

• 16092364998996798365686778581263.jpg
    16092364998996798365686778581263.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bilmediğini işlere bir daha yardım almadan girmeyin, lütfen.
Sistem ne?
İlk önce o uygulamayı kaldırın.

Bugüne kadar hiç sorun olmadı, oyunlardada, ya da herhangi bir uygulamada. Yaptığım OC sıkıntı olmadığına eminim bu sabah ilk defa oldu. Sadece voltajın düşmesi şaşırtıyor beni.
Kimsemi bilmiyor sorun ne , yardım edicek biri yokmuuuuu

Son düzenleme:
Hocam, konuya baktım. Philips kaliteli bir markadır. İptalden sonra düzelmesi ilginç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı