PC power tuşuna basınca geç açılıyor

muhammed.52

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim bilgisayarımda ki bu durumun normal olmadığını düşünüyorum sizlerin fikrine ihtiyacım var. Bende Corsair RM850 güç kaynağı mevcut, ben PC'nin açma düğmesine basınca yaklaşık 5-6 saniye sonra fanlar dönüp tüm donanım calısmaya baslıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

Ekran kartı: ASUS TUF 3070 Ti
İşlemci: Ryzen 9 5900X
Anakart: TUF Gaming X570Pro
RAM: G.Skill Trident Z 32 GB

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim bilgisayarımda ki bu durumun normal olmadığını düşünüyorum sizlerin fikrine ihtiyacım var. Bende Corsair RM850 güç kaynağı mevcut, ben PC'nin açma düğmesine basınca yaklaşık 5-6 saniye sonra fanlar dönüp tüm donanım calısmaya baslıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

Ekran kartı: ASUS TUF 3070 Ti.
İşlemci: Ryzen 9 5900X.
Anakart: TUF Gaming X570Pro.
RAM: G.Skill Trident Z 32 GB.

Windows kac kullaniyorsunuz.

Ekran kartı: ASUS TUF 3070 Ti.
İşlemci: Ryzen 9 5900X.
Anakart: TUF Gaming X570Pro.
RAM: G.Skill Trident Z 32 GB.

Bende aynı güç kaynağını kullanıyorum dediğiniz sorun bende de var çözemedim siz çözebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı