Çözüldü PC sadece güvenli modda çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

retrodogukan

Hectopat
Yer
Menteşe
Windows 7'den 10'a geçince bilgisayar yüklenme ekranı tamamlanınca donuyordu. Hiçbir türlü devam etmiyordu. Güvenli moda girince çalışıyor, oradan ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden silip yeniden başlatıp duruyorum. Ama dünden beri çözüm olmadı. Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten baktım HD 8670M büyük ihtimalle.

Aşağıdaki rehberdeki adımları uygulayarak DDU ile grafik biriminizin sürücüsünü kaldırın. Sıkıntısız şekilde açılırsa aşağıda linkini verdiğim sürücüyü indirin.

İnternetten baktım HD 8670M büyük ihtimalle.

Aşağıdaki rehberdeki adımları uygulayarak DDU ile grafik biriminizin sürücüsünü kaldırın. Sıkıntısız şekilde açılırsa aşağıda linkini verdiğim sürücüyü indirin.

Sanırım bende

AMD Radeon HD 8600M/8700M series (mars) görüntü bağdaştırıcısı.
Intel HD Graphics 4400 görüntü bağdaştırıcısı.

2 Tane var bilmiyorum bu adımları hem AMD hem Intel'e uygulayayım mı?
Ve şu ayarlar iyi mi?:

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    22,5 KB · Görüntüleme: 42
Intel özel seçenekleri o resimde yok, kendimde onu devre dışı bıraktım sorun olur mu? Ve " Bilgisayarınız yeniden başladığında sürücüyü normal bir şekilde kurabilirsiniz artık. Tebrikler!" Bana bilgisayar yönlendirecek mi yoksa otomatik kuracak mı tam anlayamadım bu cümleyi.?
Bu işlemi tek AMD'ye mi yapayım yoksa AMD + Intel'e mi?

Evet AMD + Intel yapın ama önce Intel sürücüsünü kurmanız gerekebilir. Onun için de aşağıdaki sürücüyü kurun ama ilk AMD sürücüsünü kurmayı deneyin olmazsa bu sürücüyü kurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı