PC satılıp PS 5 alınır mı?

haktan366

Picopat
Daha fazla  
PC'yi alalı yaklaşık 3 ay oldu ilk 1 ay sardi sonra sarmadı. Satılıp PS5'e geçilir mi?

Hocam yanlış anlamayın PC sarmadı diye bir olay yok. Oynadığınız oyunlar sizin hoşunuza gitmemiştir. Ayrıca bitane gamepad alıp PC yi PS5 gibide kullanabilirsin. Şahsi görüşüm sizin hayattan beklentilerinizi gözden geçirmenizdir. Oyun oynamak belkide size göre değil, bu açıdan bakın birde.

PS5 başka bir boyut değil artık, ikisinde de aynı oyunlar var. Yani, sarmadı demeniz gamepad ile alakalı ise PC'ye DualSense çok uyumlu bir şekilde bağlanabiliyor artık. PS5'in şu an artısı olarak PC'deki micro-stutter gibi şeyler olmuyor, onun dışında bir avantajı yok. Bence olacaksa ikisi de olmalı.

PlayStation Plus'a gelen zam konusunu da unutmamak gerekli.

PC'den PS 5'e geçen birisi olarak kesinlikle değer asla oyun hataları ile uğraşmıyorum bilgisayardan gördüğüm işleri telefondan rahatlıkla görüyorum Spotify Netflix gibi şeyleri konsolda rahatlıkla kullanılıyorum oyun fiyatları olarak Steamdan daha iyi PlayStation Plus olarak Game Pass'den daha iyi oyunlar var DualSense konsolda farklı.

Bilgisayarımda neredeyse tüm oyunları kontrolcü ile oynuyorum. Bunun gazına geldikten sonra geçtiğimiz yıl gidip PS5 satın aldım. Göz alışkanlığı mıdır bilmiyorum ama grafikler gözüme o kadar kötü geldi ki. Bilgisayara alacağın bir tane kontrolcü ile tebrikler, aynı zamanda konsola da sahipsiniz zaten. Gereksiz icat bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…