PC satılıp PS 5 alınır mı?

Yaş ile alakalı bazı söylenenler bir heves 7600x işlemcili 4070ti super sistem dizdim, oyuncu koltuğu aldım. 3 yıllık gamepass üyeliği yaptım, steam ve epicten oyu topladım pc de aldığım çoğu oyunu henüz oynamadım gamepass den 4-5 tane oyu bitirebildim.
Geçen yıl Sırbistan dönüşü uyguna 27k ya PS5 Pro aldım en kötü satarım dedim. OLED TV de PS5 Pro daha keyifli geldi aç oyna mantığı daha cazip geliyor. Kasımdan bu yana da PC yi adam akıllı açmış değilim. Bir de Delüx teki oyunlar gamepass a nazaran daha kaliteli ve güzel. Özellikle sony nin kendi oyunları da daha ucuz. Son olarak oğptimizasyon olarak ta adha başarılı. En son PC de Remanant 2 oynuyordum. PS da ki Optimizasyonu ile arada ciddi fark var mesela(Kaldı ki bu oyunun optimizasyonuna iyi diyorlar).

5 yaşından beri PC kullanan biri olarak, ve yakın zamanda PS 5 almış biri olarak şimdiki aklım olsa eskiden de PS oynardım diyorum. PC'm var bu arada yerine almadım. Ama yavaş bir geçiş yapmayı planlıyorum. Neden derseniz PC'de oyunların yok FPS, yok bug, yok yama, yok başka uygulamaya bağlı sıkıntı vb. daha neler nelerle uğraşmak bunlara kafa yormak anlamsızmış derim. PC'de yapabildiklerin çok farklı ama sadece ama sadece oyun dışında el sürmeyeceksen PS olayı çok konforlu.

PC'den geçtim, oyun fiyatları PS de kazık.
PS Plus kazık, Game Pass'in tırnağı olamaz.

Bunun dışında konsol kullanımı PC'ye göre çok daha iyi...
Fiyatlar çapraz olabilir. Ticari durumların ve satıcıların sağladığı avantajlar. Sistem olarak Plus daha verimli, tırt oyunların ağırlıklı olduğu Game Pass fena değil. Ayrıca anlık indirimler çoğu oyunu deli ucuza getirebiliyor ps plusta.

Son düzenleme:
PC'den PS 5'e geçen birisi olarak kesinlikle değer asla oyun hataları ile uğraşmıyorum bilgisayardan gördüğüm işleri telefondan rahatlıkla görüyorum Spotify Netflix gibi şeyleri konsolda rahatlıkla kullanılıyorum oyun fiyatları olarak Steam'den daha iyi PlayStation Plus olarak Game Pass'den daha iyi oyunlar var DualSense konsolda farklı.

PC'den geçtim, oyun fiyatları PS de kazık.
PS Plus kazık, Game Pass'in tırnağı olamaz.
Bunun dışında konsol kullanımı PC'ye göre çok daha iyi...

5 yaşından beri PC kullanan biri olarak, ve yakın zamanda PS 5 almış biri olarak şimdiki aklım olsa eskiden de PS oynardım diyorum. PC'm var bu arada yerine almadım. Ama yavaş bir geçiş yapmayı planlıyorum. Neden derseniz PC'de oyunların yok FPS, yok bug, yok yama, yok başka uygulamaya bağlı sıkıntı vb. daha neler nelerle uğraşmak bunlara kafa yormak anlamsızmış derim. PC'de yapabildiklerin çok farklı ama sadece ama sadece oyun dışında el sürmeyeceksen PS olayı çok konforlu.

Son zam sizi etkilemedi mi?
Ben de 1 ay önce almıştım, çok memnundum. Ama şu an satmayı düşünüyorum. Cihaz mükemmel ama PS kötü bir şirket. Yıllardır oyun çıkarmıyor, paragöz oldu sürekli zam yapıyor. Paso remake Remastered pompalıyor para peşinde. Hayır ihtiyaç olan oyunlara remake şart ama bunlar suyunu çıkardı.

Fiyatlar çapraz olabilir. Ticari durumların ve satıcıların sağladığı avantajlar. Sistem olarak Plus daha verimli, tırt oyunların ağırlıklı olduğu game Pass fena değil. Ayrıca anlık indirimler çoğu oyunu deli ucuza getirebiliyor PS Plus'ta.

Şimdi gidip 3K FIFA alacağım, sonra FIFA'yı oynamak için 3-4K verip 1 yillik Online oyun oynama parasi vereceğim.

Game Pass'te tırt dediğin oyunlar, senin vizyonsuz oyun zevkini gösterdiğini düşünmekteyim.

Adam indiana jones oyunu yapiyor tak diye getiriyir. CoD yapiyor tak diye getiriyor. Doom yapiyor tak diye getiriyor yetmiyor Diablo 4 getiriyor ama yaranamıyor...

PS ayda yilda 1 oyun yapiyor, 3 yil sonra PS plusa ekliyor ya da hala ekleyecek. Eskimiş iyi birçok oyun hala Plus'ta yok. Çünkü para avcısı bunlar. Aboneliğ verdiğimi paralar kesmiyor adamları doymadılar...

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı