- Makaleler
- 2
Kumandayı göndersen ne kaybederdin
Merhaba yaklaşık 20-25 gün önce bir PC sattım, adam almaya geldiğinde PC kumandasıda gördü ve kumandada dahil değil mi dedi, normalde dahil değildi aklımda bile değildi olsun abi dedim, evden ayrılırken almayı unutmuş sonraki gün aradı beni bende kargo ile yollarım abi birkaç gün sonra dedim ve konu kapandı. Bundan sonra müsait olmadığım için 3 4 gün kadar mesajına bakamadım kişisel işlerim yüzünden ve birkaç gün sonra böyle yazdı bana bende emrivaki konuştuğı için cevap vermeme kararı aldım ve daha da tehtidkar konuşmaya başladı bugün açmamama rağmen 9 10 kere aradı beni, ve en son mesajı attı, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum polise mi şikayet etmeliyim? Çünkü tedirgin ediyor beni ne yapmam gerekir bu durumda bilmiyorum. Polise başvursam ne gibi süreçlerden geçerim.
Suç sende kasanın RGB kumadısını niye vermiyorsun adama o kadar satmışın 10 TL etmez kumanda için evinden olucan
Dava edene kadar oyalar en azından.Olay daha çok kızışmaz mı?
Adam arkadaşın evine gelip döve döve çıkartacak mı evinden olucan ne demek.
Adam evine kadar gitmiş neden bahsediyon hocam suç cocuğun
Adam yaptığı eylemi yargılamanı değil nasıl hareket etmesi gerektiğini sormuş boş mesaj atmayalım öneriniz yoksa.Adam evine kadar gitmiş neden bahsediyon hocam suç cocuğun
Millet 5 TL için arkadaşını bıçaklıyor.Suç arkadaşta olduğu için evinden niye kovulsun dostum?
Evine kadar gittiyse ne olacak sanki 1 kumanda için evi başına mı yıkacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.