PC sattığım adam rahat bırakmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay yumruk falan değil farkındaysanız. "Evin yerini iyi hatırlıyorum görüşeceğiz evde kim varsa" demek bambaşka bir şey. Şahsen birisi beni böyle tehdit etse çok da sakin kalamazdım. Olay burada bilgisayar da değil, 20 liralık bir kumanda. 20 liralık bir kumanda için bu tehditleri yapabilen birisi yarın sistemde sorun çıksa çok daha büyük tehditler yapar. Arkadaşın cevap vermemesi tabii ki de bir sorun fakat bunun karşılığı gerçekten bu değil.
Örnek veriyorum duvara anlatır gibi onu da anlamıyorsunuz. Olaya alıcının gözünden bakınca beni de 20 ₺ lik kumanda için 1 hafta süründürseler ben de sakin kalamazdım.

Örnek veriyorum duvara anlatır gibi onu da anlamıyorsunuz. Olaya alıcının gözünden bakınca beni de 20 ₺ lik kumanda için 1 hafta süründürseler ben de sakin kalamazdım.
Hocam duvarın bile anlayamayacağı kadar saçma bir şeyi savunuyorsunuz. Adam zaten ilk günden "kasanı getiriyorum haberin olsun" demeye başlamış. 2. günden "kardeş" vesaire kelimeler kullanmaya başlamış. 1 haftayı nerenizden uydurdunuz bilmiyorum lakin herkes bu arkadaş kadar sakin değil. Olaya alıcının gözünden bakınca da alıcı haksız. 3. günden tehdit etmeye başlamış. Satan arkadaş haklı mı? Tabii ki değil lakin karşı taraf çok daha haksız. Alıcı tam olarak dağ ayısı gibi davranmaya çalışmış. Herkese söker mi bu o başka.

Birine yumruk attıktan sonra o da sana yumruk atınca ''E şimdi bu bana niye yumruk attı ki?'' diye düşünmek anlamsız olur değil mi?

Karşı tarafın yaptığı bu değil. Üfleyen adama silah çekmek gibi bir şey bu.

"Evine gelirim, evde kim varsa görüşürüz" ne demek? Evde eşi çocuğu olsa sakin kalabilir mi? O zaman da konu sahibi adama zarar verse haklı mı olacak?

Adama kötü bir şey yapılmış ve adam de böyle tepki veriyor.

Bu insan değil, eğitimsiz maymun tepkisi. Konu sahibinin yaptığı ayıp ama karşılığı bu değil. 10 liralık kumanda için ev basacak zihniyette birini savunuyorsunuz.

Merhaba yaklaşık 20-25 gün önce bir PC sattım, adam almaya geldiğinde PC kumandasıda gördü ve kumandada dahil değil mi dedi, normalde dahil değildi aklımda bile değildi olsun abi dedim, evden ayrılırken almayı unutmuş sonraki gün aradı beni bende kargo ile yollarım abi birkaç gün sonra dedim ve konu kapandı. Bundan sonra müsait olmadığım için 3 4 gün kadar mesajına bakamadım kişisel işlerim yüzünden ve birkaç gün sonra böyle yazdı bana bende emrivaki konuştuğı için cevap vermeme kararı aldım ve daha da tehtidkar konuşmaya başladı bugün açmamama rağmen 9 10 kere aradı beni, ve en son mesajı attı, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum polise mi şikayet etmeliyim? Çünkü tedirgin ediyor beni ne yapmam gerekir bu durumda bilmiyorum. Polise başvursam ne gibi süreçlerden geçerim.

Ya git polise ver görsün tersten boşuna uğraşma.

Merhaba yaklaşık 20-25 gün önce bir PC sattım, adam almaya geldiğinde PC kumandasıda gördü ve kumandada dahil değil mi dedi, normalde dahil değildi aklımda bile değildi olsun abi dedim, evden ayrılırken almayı unutmuş sonraki gün aradı beni bende kargo ile yollarım abi birkaç gün sonra dedim ve konu kapandı. Bundan sonra müsait olmadığım için 3 4 gün kadar mesajına bakamadım kişisel işlerim yüzünden ve birkaç gün sonra böyle yazdı bana bende emrivaki konuştuğı için cevap vermeme kararı aldım ve daha da tehtidkar konuşmaya başladı bugün açmamama rağmen 9 10 kere aradı beni, ve en son mesajı attı, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum polise mi şikayet etmeliyim? Çünkü tedirgin ediyor beni ne yapmam gerekir bu durumda bilmiyorum. Polise başvursam ne gibi süreçlerden geçerim.

Birader hem kumandayı göndermiyorsun hem de tehdit edilince(tehdit etmesi yanlış) mağdur rolü oynuyorsun. Ayrıca bununla ilgileniceklerini sanmıyorum, bana silah çekildi takipsizlik verdiler 'ben seni tınlarım' dediği için mi polis peşine düşecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı