PC sattığım adam rahat bırakmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceden bir söyleyiver kumandayı vereyim diye. Ver yani adamın kumandasını. Baktın rahat durmuyor tehdit etmeye devam, et şikayetini. Duruma göre ya dava açarsın, ya da polise şikayet edersin. Hem, o kim ki seni evinden etmekle tehdit ediyor? Az kaldı gel meydana seni bir öldüreyim deseymiş!

Merhaba yaklaşık 20-25 gün önce bir PC sattım, adam almaya geldiğinde PC kumandasıda gördü ve kumandada dahil değil mi dedi, normalde dahil değildi aklımda bile değildi olsun abi dedim, evden ayrılırken almayı unutmuş sonraki gün aradı beni bende kargo ile yollarım abi birkaç gün sonra dedim ve konu kapandı. Bundan sonra müsait olmadığım için 3 4 gün kadar mesajına bakamadım kişisel işlerim yüzünden ve birkaç gün sonra böyle yazdı bana bende emrivaki konuştuğı için cevap vermeme kararı aldım ve daha da tehtidkar konuşmaya başladı bugün açmamama rağmen 9 10 kere aradı beni, ve en son mesajı attı, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum polise mi şikayet etmeliyim? Çünkü tedirgin ediyor beni ne yapmam gerekir bu durumda bilmiyorum. Polise başvursam ne gibi süreçlerden geçerim.

Berat Ali Koç musun sen niye bakmıyon telefona?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adama sattığınız malı vermiyorsunuz ve adamın mesajlarına dönüş yapmıyorsunuz (ki 4 gün boyunca WhatsApp kontrol edemeyecek şekilde kesintisiz meşgul olduğunuza şahsen inanmadım). Sizce adamın öfkeli olması çok normal değil mi? Adam yine büyüklük etmiş de tehdit etmeden önce 25 gün sabretmiş.

Adama sattığınız malı vermiyorsunuz ve adamın mesajlarına dönüş yapmıyorsunuz (ki 4 gün boyunca WhatsApp kontrol edemeyecek şekilde kesintisiz meşgul olduğunuza şahsen inanmadım). Sizce adamın öfkeli olması çok normal değil mi? Adam yine büyüklük etmiş de tehdit etmeden önce 25 gün sabretmiş.
Kumanda için kimse bu kadar uğraşmaz bu tutumu yüzünden özellikle kumandayı vermem üstüne bide bu şahısla kavga ederim, adama bak hele.

Kumanda için kimse bu kadar uğraşmaz bu tutumu yüzünden özellikle kumandayı vermem üstüne bide bu şahısla kavga ederim, adama bak hele.
Mesele kumanda değil, mesele senin bir ürünü satıp sahibine vermemen. İsterse sakız olsun yok öyle malı satıp 25 gün inzivaya çekilmek. Konuyu açan adam resmen dolandırıcı, sizi dolandırsalar siz dolandırıcılara karşı ne kadar kibar konuşurdunuz acaba?

Kumanda için kimse bu kadar uğraşmaz bu tutumu yüzünden özellikle kumandayı vermem üstüne bir de bu şahısla kavga ederim, adama bak hele.

Bir kumandadan dolayı bir insan bu kadar öfkelenmez diye düşünüyorum muhtemelen aldığına pişman oldu bilgisayarı sonra da iade etmek için kumandayı kullandı.

Kumandayı göndermeyi neden reddediyorsun anlamadim?

Bir kumandadan dolayı bir insan bu kadar öfkelenmez diye düşünüyorum muhtemelen aldığına pişman oldu bilgisayarı sonra da iade etmek için kumandayı kullandı.
Hayır, adam sekiz gün boyunca efendi gibi kumandasını rica etmiş. Bakmış satıcı ben artık paramı aldım gerisi umrumda değil modunda işte o zaman PC'yi iade etmeye karar vermiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı