Öncelikle merhaba, yazıları okudum yok öyle yap, yok şöyle yap.
İster polise git ister gitme işlem yapsalar bile iki güne salarlar ve adam bir şey yapacağı yoksa bile peşine düşer.
Sana adresini attı mı? Gönder adamın kumandasını neden mağdura oynuyorsun, burası Türkiye kadınları kocası öldürene kadar bir şey yapmıyor ekipler bilgisayar için mi yapacaklar?
Dolandırıcılar polisin önünde adam dolandırır oldu o derece durum vahim, sense olayı büyütme derdindesin fantezi arıyorsun sanırım.
Geri verme olayına gelirsek elden aldıysan parayı, ne ilan koyduğun siteyi bağlar ne de müşteri ürüne alıp gittikten sonra seni bağlar, belki elden ürün satış yaptığın için vergilendirmeden ceza bile yiyebilirsin yasada yeri varsa. 5 liralık alet için 500 bin cezayı bir yazar vergi dairesi neye uğradığını şaşırırsın, adama ters ters cevaplar vereceğine vereceğim dediysen lafının insanı ol adama gönder kumandasını istemiyorsa bile ve ürünü geri almak zorunda değilsin, elden aldı.
Mahkemeye mi gitti ben satmadım dersin olur biter diyeceğim ama adama sattığına dair mesajlar atarak kendini otomatik olarak gene haksız pozisyona çekmişsin.
Duvarı sıvazlamaya devam ediyorsun uzatma bence, mahkemeler kimin haklı olduğuna bakmaz ağzını bile açtırmazlar, belge deliler bakarlar yalan söylense bile elinde onu çürütecek bir belgen yoksa kaybedersin.
Sen kumandayı gönder istese de istemese de, geri almanda ısrarcı olmaya devam ederse ve kumanda olasa bile yazılım vs gibi şeylerle kontrol edebiliyorsa sistemi onun derdi başkadır, kapına gelirse o an polisi arayabilirsin ve uzaklaştırma talebinde bulunursun.