revanxx
Picopat
Daha fazla
Hocam her şey monitör kolu ile başlıyor. Tüm estetikliği o başlatıyor, sonra tamamen sizin zevkinize göre şekillenecek. Kalın tekli uzun raflar, ince ayrı raflar, arka kapaklar, duvar döşemesi, tablolar, koleksiyonlar, figürler. Tamamen ilgi alanınıza ve gözünüze güzel görünecek şeylere göre.
Hocam fark fazla. Öncelikle Xbox çok yeni bir tasarıma sahip ve en iyi ergonomik tasarıma sahip. Uzun soluklu oyunlarda F710 çok kötü. Xbox'da Bluetooth ve kulaklık girişi var, neredeyse tüm oyunlar ile sorunsuz uyumlu, malzeme kalitesi çok daha iyi.
Daha uygun bütçeye bunlar da var(8BitDo öneririm);
8Bitdo Ultimate 2C - Amazon
ATK Battle Axe
Big Big < Gale
Gamesir Nova Lite - Amazon
Gamesir Nova 2 Lite - Amazon
Hocam 8BitDo dışındaki markalar piyasada pek bilinmeyen ürünler İtopya da falan yok mesela attığınız sitelerde pek güvenli gelmedi daha bilindik markalardan atsanız hem ileride satarken zorluk yaşamayacağım daha iyi olur
Hocam 8BitDo dışındaki markalar piyasada pek bilinmeyen ürünler İtopya da falan yok mesela attığınız sitelerde pek güvenli gelmedi daha bilindik markalardan atsanız hem ileride satarken zorluk yaşamayacağım daha iyi olur
Benim bildiğim MSI'nin kolu var Monster var
Benim bildiğim MSI'nin kolu var Monster var
Hocam bu arada F710 sadece bence kötü olduğu tek yanı var oda pille çalışması onun dışında kolla ağırlık ergomoni hissi açısından sıkıntı yaşamadım