PC setuplarınızı atın

Hocam her şey monitör kolu ile başlıyor. Tüm estetikliği o başlatıyor, sonra tamamen sizin zevkinize göre şekillenecek. Kalın tekli uzun raflar, ince ayrı raflar, arka kapaklar, duvar döşemesi, tablolar, koleksiyonlar, figürler. Tamamen ilgi alanınıza ve gözünüze güzel görünecek şeylere göre.

Hocam fark fazla. Öncelikle Xbox çok yeni bir tasarıma sahip ve en iyi ergonomik tasarıma sahip. Uzun soluklu oyunlarda F710 çok kötü. Xbox'da Bluetooth ve kulaklık girişi var, neredeyse tüm oyunlar ile sorunsuz uyumlu, malzeme kalitesi çok daha iyi.

Daha uygun bütçeye bunlar da var(8BitDo öneririm);
8Bitdo Ultimate 2C - Amazon
ATK Battle Axe
Big Big < Gale
Gamesir Nova Lite - Amazon
Gamesir Nova 2 Lite - Amazon

Hocam 8BitDo dışındaki markalar piyasada pek bilinmeyen ürünler İtopya da falan yok mesela attığınız sitelerde pek güvenli gelmedi daha bilindik markalardan atsanız hem ileride satarken zorluk yaşamayacağım daha iyi olur

Hocam 8BitDo dışındaki markalar piyasada pek bilinmeyen ürünler İtopya da falan yok mesela attığınız sitelerde pek güvenli gelmedi daha bilindik markalardan atsanız hem ileride satarken zorluk yaşamayacağım daha iyi olur

Benim bildiğim MSI'nin kolu var Monster var

Hocam bu arada F710 sadece bence kötü olduğu tek yanı var oda pille çalışması onun dışında kolla ağırlık ergomoni hissi açısından sıkıntı yaşamadım

Hocam bu arada F710 sadece bence kötü olduğu tek yanı var oda pille çalışması onun dışında kolla ağırlık ergomoni hissi açısından sıkıntı yaşamadım
Atılan kollar bilindik dediğiniz markalara bin basar.

MSI falan ne hocam bunların yanında, Wraith Türkiyenin ilk espor ekipmanı mağazası çok popüler birsürü alışveriş yaptım insanlar buraya onbinler yığıyor. Gamesir çok güzel markadır, Tr de aşırı fazla kullanıcısı var. Bigbig ve atk modeli de çok kaliteli ve popüler modeller.

MSI modeli önermem, öncelikle bu attığım kolların hepsi 1000hz. Hepsi hall effect, ama MSI hall effect değil. Bu gamepadlerin çoğunda fazladan makro atanabilir tuşlar da var, 8bitdo çok düşük gecikmeye sahip. Fiyatına göre MSI eski teknoloji, çoğu kişinin aramadığı bir ürün. Kötü değil ama geride kaldı.

Son düzenleme:
MSI falan ne hocam bunların yanında, Wraith Türkiye'nin ilk espor ekipmanı mağazası çok popüler bir sürü alışveriş yaptım insanlar buraya onbinler yığıyor. GameSir çok güzel markadır, TR de aşırı fazla kullanıcısı var. Bigbig ve ATK modeli de çok kaliteli ve popüler modeller.

MSI modeli önermem, öncelikle bu attığım kolların hepsi 1000Hz. Hepsi Hall effect, ama MSI Hall effect değil. Bu gamepadlerin çoğunda fazladan makro atanabilir tuşlar da var, 8BitDo çok düşük gecikmeye sahip. Fiyatına göre MSI eski teknoloji, çoğu kişinin aramadığı bir ürün. Kötü değil ama geride kaldı.

Hocam teknik özelliklerle ilgilenen aman aman ilgilenen birisi de değilim 8BitDo alırım gibiya da indirim günleri Xbox oyun kolu alabilirm de Logitech'i satmaya çalışayımda satılırsa ona göre karar veririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı