Çözüldü PC siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AdalParazit

Centipat
Daha fazla  
RAM
2
Ekran kartı
AMD Radeon HD 6570
Anakart
Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S1
İşlemci
Intel(R) Pentium(R) CPU G2020 @ 2.90GHz
Bilgisayarım siyah ekranda açılır açılmaz kalıyor Windows logosu gelmeden siyah ekran başlıyor ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 1735935059607155118259618199062.jpg
    1735935059607155118259618199062.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
-HDMI veya VGA kablosunu değiştir.
-Ekran kartını iyice taktığından emin ol ve ekran kartının kablolarını doğru ve düzgün taktığından emin ol.
-PSU tam beslemiyor olabilir veya sistemde statik elektrik olabilir testleri yapmayı unutmayınız hocam.
-Eğer kasayı taktığın prizde 3'lü priz vb varsa çıkar direkt normal prize tak Power'i.
-HDMI veya VGA kablosunu evdeki televizyona veya başka monitöre takıp dene bir.
-RAM'lerden biri/ikisi bozuk veya yerinden oynamış olabilir mi hocam onları da kontrol etmeni öneririm.
-HDMI veya VGA kablosunu ekran kartına takmayı unutma(bazen dalgınlıkla bile olsa anakarta takıyoruz sık rastlanan bir durum)

Sağ olun hocam ben sorunu çözdüm kablom hasarlıymış.
Bilgisayarım siyah ekranda açılır açılmaz kalıyor Windows logosu gelmeden siyah ekran başlıyor ne yapmam gerekiyor?

-Ekran kartını iyice taktığından emin ol ve ekran kartının kablolarını doğru ve düzgün taktığından emin ol.
-PSU tam beslemiyor olabilir veya sistemde statik elektrik olabilir testleri yapmayı unutmayınız hocam.
-Eğer kasayı taktığın prizde 3'lü priz vb varsa çıkar direkt normal prize tak Power'i.
-RAM'lerden biri/ikisi bozuk veya yerinden oynamış olabilir mi hocam onları da kontrol etmeni öneririm.
-HDMI veya VGA kablosunu ekran kartına takmayı unutma(bazen dalgınlıkla bile olsa anakarta takıyoruz sık rastlanan bir durum)

Sağ olun hocam ben sorunu çözdüm kablom hasarlıymış.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı