PC Sürekli Mavi Ekran Hatası Veriyor

Orlian

Hectopat
Merhaba, henüz birkaç gündür tamamladığım PC sürekli üzgün emojili restart hatası veriyor. Windows 10 1803 yüklediğim için sorun yaşandığını düşündüm ancak 1604'te de durum aynı. Tüm Windows güncelleştirmelerini yükledim olmadı, kaldırdım yine olmadı. Driverları Driver Booster ve MSI Live Update 6 ile yükledim. Normal kullanımda herhangi bir sorun yok lakin CS:GO veya herhangi bir oyunu birkaç dakika oynadıktan sonra hata vermeden kapanıp, üzgün emojili mavi ekran hatası veriyor. Oyunları Experience ile optimize ediyorum. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

Sistem: Ryzen 1700, x370 pro carbon anakart, MSI GTX 1080, Corsair Vengeance 3200 MHz 16 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
@Orlian
Eğer RAM sorunsuz çıkarsa XMP kapatın. İmzamdaki rapor 3 kısmına tıklayın ve oradaki anlatıma göre AIDA64 raporunu paylaşın.
Merhaba, geç yanıtladım kusura bakmayın. Yaşanan sorun tamamen driverlardan kaynaklıymış. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara önerim ek uygulamalar ile uğraşmayın her bileşenin driverlarını kendi sitesinden eksiksiz indirerek kurulumu tamamlayın. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı