Pc toplama CS:GO ve Age of Empires 3

rubiksküp

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Merhaba , iyi günler arkadaşlar . CS:GO ve Age Of Empires 3 ' ü full ayarda oynatabilecek bir sistem toplamayı düşünüyorum , sadece bu 2 oyun oynanacak bir pc olacak . Bütçe konusunda önü açık ancak sadece bu 2 oyun olacağı için aşırı yuksek bir pc düşünmüyorum , teşekkürler . Nasıl bir sistem önerirsiniz ?

Merhaba , iyi günler arkadaşlar . CS:GO ve Age Of Empires 3 ' ü full ayarda oynatabilecek bir sistem toplamayı düşünüyorum , sadece bu 2 oyun oynanacak bir pc olacak . Bütçe konusunda önü açık ancak sadece bu 2 oyun olacağı için aşırı yuksek bir pc düşünmüyorum , teşekkürler . Nasıl bir sistem önerirsiniz ?

Tam olarak bütçe nedir?
Mönitör, klavye, fare vb. bileşenler dahil mi?

Bunları bilmediğim için size uygun bir PC topladım.

upload_2015-11-3_13-56-53.png

Son düzenleme:
Sadece 2 oyun oynanacağı için çok yuksek bir sistem olmuş. :) teşekkürler .
Bana max. Ayarda csgo oynatsin yeter. Apu sistemde olur fark etmez . Bütçe olarak da şuan 1000 tl param var . Belirtmeyi unutmusum ki daha çok photoshop için kullanacağım

Sadece 2 oyun oynanacağı için çok yuksek bir sistem olmuş. :) teşekkürler .
Bana max. Ayarda csgo oynatsin yeter. Apu sistemde olur fark etmez . Bütçe olarak da şuan 1000 tl param var . Belirtmeyi unutmusum ki daha çok photoshop için kullanacağım

1000 TL ye sistem çok zor.
Recep Baltaş ve Ali Güngör ün 1500 TL ye topladığı APU sistem var.
O sistemde SSD yi çıkartıp, bellekleri de 4GB yapmak biraz avantaj sağlar ama en az 1300 TL yi gözden çıkartmalısınız.

1500 TL Oyun Bilgisayarı - Oyun Testleri - Technopat

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı